Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Να εκμεταλλευτεί την έδρα του

Στους ρυθμούς του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Κένταυρο Καλικράτειας κινούνται όλοι στο "στρατόπεδο" του Ορφέα. Το σύνολο του Παναγιώτη Σπανού θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρησει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Το ηθικό των αθλητών της σερραϊκής ομάδας είναι ανεβασμένο ύστερα και από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Πευκοχώρι και αυτό που πρέπει να κάνουν οι "ασπρόμαυροι" είναι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα. Άλλωστε οι φίλαθλοι του Ορφέα συμπαραστέκονται στην ομάδα δημιουργώντας "καυτή" ατμόσφαιρα μολονότι στη φετινή σεζόν έχουν πικραθεί αρκετά.

Στα αγωνιστικά νέα το "οπλοστάσιο" του Ορφέα θα είναι γεματο για την αναμέτρηση της Κυριακής με εξαίρεση τον Κώστα Τόλιο, ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά από τους "ασπρόμαυρους" επικαλούμενος προσωπικούς λόγους!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ορφέας είχε γνωρίσει την ήττα με 65-46 (8/11/2009).

Διαιτητές: Mανασής - Μαραμής

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 31-24 (ημ.), 51-32, 65-46

Κένταυρος (Καραμουσαλίδης): Χατζηαθανασίου 2, Τολιόπουλος 16 (2), Μωυσιάδης 2, Μανουσάκης 2, Τσέλιος 17 (3), Περσενίδης 2, Γλιάς 8, Μπαδέμας 4, Τεπετίδης 8, Γιαννακός 3, Δουλγέρης, Χατζηγιοβανάκης.

Ορφέας (Σπανός): Τσιούλκας 9 (1), Παπαδόπουλος 10, Θεοδώρου 6 (2), Τσινόπουλος 2, Χατζηβασιλειάδης 9, Ματζιούνης 7 (1), Αρχοντίδης 1, Γκαβανόζης 2, Τόλιος, Σουτζόπουλος, Καραμπατζιάκης, Καβράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: