Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Χόχλερ: "Μπορούμε τη νίκη με Αμύντα"

Δηλώσεις στο www.ikaroibc.gr έκανε ο Ντέγιαν Χόχλερ. Ο Σλοβένος αθλητής των "κυανοκίτρινων" αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ηρακλή, στο προσεχές παιχνίδι με τον Αμύντα αλλά και στον τραυματισμό του. Αναλυτικά ο 24 χρονος καλαθοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

"Χάθηκε η ευκαιρία για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη, άλλα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα επιπέδου, αφού κοντράραμε μια από τις δυσκολότερες ομάδες μέσα στην έδρα της. Ηδη κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι με τον Αμύντα. Θα είναι και αυτό ένα δύσκολο ματς, όμως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι με τον προσεχή μας αντίπαλο και αν φτάσουμε στη νίκη θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι σημαντικό να πετύχουμε νωρίς τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μην κινδυνεύσουμε από εδώ και πέρα και να παίζουμε χωρίς υπερβολικό άγχος.

Ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε γρήγορα (ο τραυματισμός) και επανήλθα αρκετά σύντομα. Οπωσδήποτε ήμουν τυχερός που δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για μένα ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα προσφέρω περισσότερα στην ομάδα".

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ
: Δ. Σιαπαρδάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: