Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Η χαρά του αθλητισμού

Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα τμήματα υποδομής (γεννηθέντες το 1996 - 1997) του Ορφέα Νέου Σκοπού και των Ικάρων με τα αντίστοιχα της Ασπίδας Ξάνθης. Οι νεαροί αθλητές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την φιλοξενία των παικτών και των μελών της αποστολής της Ασπίδας Ξάνθης ανέλαβε ο Δήμος Στρυμόνα που διαθέτει κοιτώνες στο Νέο Σκοπό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 140 παιδιά από τις ακαδημίες των Ικάρων θα ταξιδέψουν με 3 λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη όπου και θα λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες με τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδης που αποτελούν πρότυπη ακαδημία σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, χρήζει αναφορά το γεγονός ότι το προηγούμενο Σάββατο 100 παιδιά από τα τμήματα υποδομής των Ικάρων με τη συνοδεία προπονητών (Παναγιώτης Σπανός - Δημήτρης Σουτζόπουλος) βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και παρακολούθησαν την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ με την ευγενική χορηγία της Κ.Α.Ε Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: