Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Να διώξουν το άγχος

Φτάσαμε αισίως στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και η μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής καλά κρατεί. Οι Ίκαροι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους όντας ένα βαθμό πάνω από τον Ερμή Λαγκάδα που καταδιώκει τους "κυανοκίτρινους", ενώ ακόμη και στην περίπτωση που προκύψει ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων οι Ίκαροι υπερτερούν έναντι των Θεσσαλονικέων. Το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μόνο εάν επιδείξει τάσεις "αυτοκτονίας" θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό και σε αυτό το καθοριστικό χρονικό σημείο του πρωταθλήματος απαιτείται σοβαρότητα, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία απ' όλους τους αθλητές του σερραϊκού συλλόγου.

Οι Ίκαροι θα αντιμετωπίσουν αύριο το απόγευμα (5.30 μ.μ.) το ισχυρό Παγκράτι στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και εφόσον κατακτήσουν τη νίκη θα φτάσουν πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους για τη φετινή σεζόν. Οι "κυανοκίτρινοι" θα παραταχθούν πάνοπλοι έχοντας ως έκτο παίκτη τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών, ο οποίος πρέπει και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα με την μαζική του παρουσία στις κερκίδες.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι Ίκαροι είχαν γνωρίσει την ήττα στην Αθήνα με 64-57 (16/1/2010).

Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ. - Τσούνας - Επιτροπάκης.

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 33-36 (ημ.), 49-46, 64-57

Παγκράτι (Φραγκιάς): Παπαργυρόπουλος 8 (2), Βούλγαρης 1, Βαρδιάνος 11 (2), Κακλαμάνος 5 (1), Τσιότρας 2, Βαρδαβάς 16, Χαρισμίδης 18 , Μοσχοβίτης 3 (1), Κανταρτζής.

Ίκαροι (Χατζηκυριακίδης): Πεχλιβάνης 3 (1), Τότσιος 26 (2), Ιωσηφίδης, Χόχλερ 3, Συμεωνίδης 7, Παβλίσεβιτς 8 (2), Βοϊβατόπουλος 2, Τοπούζης 8, Γυμνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: