Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Απών ο Χατζηβασιλειάδης

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ορφέα για το καθοριστικό παιχνίδι με το κολέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. Άπαντες στις τάξεις της σερραϊκής ομάδας έχουν αντιληφθεί την τεράστια σημασία που έχει ο αγώνας της Κυριακής για τους "ασπρόμαυρους" και ο οποίος εν πολλοίς θα κρίνει το μέλλον του Ορφέα στην κατηγορία. Μοναδικό ζητούμενο για το συγκρότημα του Παναγιώτη Σπανού είναι η νίκη κόντρα σ' έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά παρόλα αυτά αποτελεί ένα ισχυρό σύνολο που θα παίξει για το γόητρο. Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ προκειμένου να κατακτήσουν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος και στην απευκταία περίπτωση που δεν τα καταφέρουν να πέσουν τουλάχιστον μαχόμενοι.

Στα αγωνιστικά νέα ο Παναγιώτης Σπανός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χατζηβασιλειάδη. Ο Καβαλιώτης γκαρντ αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του αφού έπρεπε να παρουσιασθεί στο κέντρο κατάταξης για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Αναμφίβολα η απουσία του Χατζηβασιλειάδη αποτελεί "πλήγμα" όσο αφορά τον οργανωτικό τομέα των "ασπρόμαυρων" και πρέπει να βρεθούν λύσεις εκ των έσω. Ο Αρχοντίδης έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με το Ανατόλια.

Στη συνάντηση του πρώτου γύρου ο Ορφέας είχε ηττηθεί με 58-82 (24/1/2010).

Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Τσουμαχίδης

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 42-34 (ημ.), 48-55, 58-82

Ορφέας Ν. Σκοπού (Σπανός): Τσιούλκας 10 (1), Παπαδόπουλος 7 (1), Θεοδώρου 6 (1), Χατζηβασιλειάδης 11 (2), Καδής 13 (3), Αρχοντίδης 5 (1), Σουτζόπουλος 3, Καρακώστας 3 (1), Καβράκης, Τόλιος, Καραμπατζιάκης.

Ανατόλια (Τσουρμάς): Κεκές 11 (1), Παυλέας 19, Παπαδόπουλος 3 (1), Κοϊμτζόγλου 14 (3), Παναγόπουλος 2, Τσιάτσος 18 (4), Βεργίνης 5, Χαντζίδης 10, Μερίτσης, Βαλεργάκης.

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ (FACEBOOK GROUP)

Δεν υπάρχουν σχόλια: