Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


"Ντόπες" ηθικού στους Ικάρους

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των "κυανοκίτρινων" ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης του Σαββάτου με την Ξάνθη στις Σέρρες. Το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος προκειμένου να εξασφαλίσει 100% την παραμονή στην Α2 και να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία.

Αναμφίβολα η κακή εμφάνιση με το Αιγάλεω και το αρνητικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης πείραξε αρκετά τους αθλητές των Ικάρων και γι' αυτόν το λόγο το προπονητικό τιμ προσπαθεί εκτός των άλλων να ανεβάσει και το ηθικό των παικτών. Άλλωστε "ω γέγοναι, γέγοναι" και αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το παιχνίδι με τους Θρακιώτες στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων που αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους των "κυανοκίτρινων".

Στα αγωνιστικά νέα ο Κώστας Πεχλιβάνης υπέστη τράβηγμα στον αυχένα κατά την εκτέλεση άσκησης με βάρη και ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής δεν ακολούθησε χτες το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο 31 χρονος φόργουορντ υποβάλλεται σε θεραπεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι στις επόμενες μέρες θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Tο στίγμα του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη έδωσε ο Κώστας Τότσιος με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.ikaroibc.gr). O πρώτος σκόρερ των "κυανοκίτρινων" ανέφερε τα εξής:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και να κάνουμε ό, τι κάναμε και με το Παγκράτι. Αποκλειστικός μας στόχος είναι η νίκη για να μείνουμε μακριά από περιπέτειες.

Θα χρειαστεί να παίξουμε δυνατή άμυνα, κάτι που δεν είχαμε στον τελευταίο αγώνα με το Αιγάλεω. Αν παίξουμε άμυνα, και με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: