Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Δρομολογούνται εξελίξεις - Παρελθόν ο Χόχλερ

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα στους Ικάρους είναι αυτό του προπονητή. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των "κυανοκίτρινων" και τη νέα σεζόν. 0 41 χρονος τεχνικός συναντήθηκε προ ημερών με τον Προέδρο των Ικάρων, κ. Άρη Αθανασιάδη και οι δύο άνδρες έκαναν τον απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Το σοβαρό θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα με τον προγραμματισμό ενός νέου "ραντεβού".

Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δίνει κανονικά το "παρών" στις προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες ξανάρχισαν από την περασμένη Δευτέρα. Το "μενού" των προπονήσεων του μεταβατικού σταδίου περιλαμβάνει ασκήσεις όσο αφορά τη φυσική κατάσταση των αθλητών (3 φορές εβδομαδιαίως) και τακτική στο παρκέ (2 μέρες σε εβδομαδιαία κλίμακα). Οι καλοκαιρινές διακοπές στις τάξεις των Ικάρων θα ξεκινήσουν μετά το τέλος Ιουνίου.

Xρήζει αναφοράς το γεγονός ότι στις προπονήσεις δεν λαμβάνει μέρος ο Ντέγιαν Χόχλερ. Ο Σλοβένος καλαθοσφαιριστής αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και αναχώρησε για την ιδιαίτερή του πατρίδα. Είναι σίγουρο ότι ο Χόχλερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ικάρους, αφού η προσφορά του στους "κυανοκίτρινους" δεν ήταν η προσδοκώμενη βάσει και του βιογραφικού του. Ο ξένος παίκτης είχε πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή του και δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον "ντόρο" που είχε γίνει με την μεταγραφή του στους Ικάρους το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τέλος, το γραφείο τύπου των "κυανοκίτρινων" εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια για την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανσερραϊκού στη Σούπερ Λίγκα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

" Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών χαιρετίζουν με ενθουσιασμό την άνοδο της ομάδας του Πανσερραικού στα μεγάλα σαλόνια της SUPERLEAGE και συγχαίρουν την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός για το μεγάλο αυτό επίτευγμα.


Για τον Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών

Αθανασιάδης Αριστείδης

Πρόεδρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: