Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Σκεπτικισμός, προτάσεις και απαντήσεις

Αναμφισβήτητα πέρυσι τέτοια εποχή τα νέα από την ομάδα των Ικάρων ήταν "καυτά" (π.χ. απόκτηση Χόχλερ), αλλά τα πράγματα δυστυχώς άλλαξαν προς το χειρότερο για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά.

Αυτό το καλοκαίρι οι διοικούντες των Ικάρων σχεδιάζουν με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις τους περιμένοντας να δουν τι μέλει γενέσθαι τελικά με σημαντικές υποθέσεις που ακόμη εκκρεμούν και μία από αυτές αφορά τις επιχορηγήσεις των περασμένων ετών. Οι υπεύθυνοι των "κυανοκίτρινων" έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες που υπάρχουν και γι' αυτόν το λόγο εξετάζουν τα πράγματα λεπτομερώς, προκειμένου ο σερραϊκός σύλλογος να επιβιώσει οικονομικά στο νέο πρωτάθλημα.

Σχετικά τώρα με το θέμα προπονητή το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τις 10 Αυγούστου, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να καθοδηγήσει τους "κυανοκίτρινους".

Αναφορικά με τις περιπτώσεις των παικτών, Τότσιος και Συμεωνίδης έχουν συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν θεωρούνται 100% "κλεισμένοι" από τη στιγμή που και στους δύο αθλητές τους έγινε πρόταση να συνεχίσουν κανονικά τη συνεργασία τους με τους Ικάρους, αλλά με μειωμένες αποδοχές και πλέον αναμένεται η απάντηση των Σερραίων καλαθοσφαιριστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης η παραμονή του Γυμνόπουλου θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι τεχνικός στους "κυανοκίτρινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: