Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Με τον ίδιο "καπετάνιο" και στο νέο πρωτάθλημα

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το σημερινό ρεπορτάζ του serresbasket ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε πρίν από λίγες ώρες το γραφείο τύπου των Ικάρων σύμφωνα με την οποία ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα συνεχίσει στον πάγκο των "κυανοκίτρινων". Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι τον Γενάρη που είχε αναλάβει τις τύχες του σερραϊκού συλλόγου ο 41 χρονος προπονητής υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συνεργασία 2,5 ετών. Τελικά τέλος καλό όλα καλά.

Η ανακοίνωση βέβαια βγήκε νωρίτερα από το αναμενόμενο, αφού οι πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά τις 10 Αυγούστου θα έκλεινε οριστικά το θέμα, αλλά τελικά ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης θελησε να ολοκληρώσει το "φλέγον" ζήτημα του προπονητή και να αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές έχοντας μια έγνοια λιγότερη.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Θεσσαλονικιού τεχνικού θα είναι εκ νέου ο Φώτης Κοκολιός που κατάφερε να διευθετήσει μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση που τον απασχολούσε, ενώ ο Θοδωρής Καννάς θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη για την εκγύμναση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών, έχοντας μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδος κατά την διάρκεια της παραμονής του , ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Το τεχνικό team θα πλαισιώσουν ο βοηθός προπονητή Φώτης Κοκολιός , και ο γυμναστής Θεόδωρος Καννάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: