Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

"Λαβωμένοι" για την πρόκριση


Σήμερα στις 8 το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή των "κυανοκίτρινων" για το μακρινό Άργος. Οι Ίκαροι θα αντιμετωπίσουν αύριο το απόγευμα (5 μ.μ.) την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (Μπίκας - Kαραβίτης οι διαιτητές).

Νοκ-άουτ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν οι Τότσιος (τράβηγμα στην πλάτη), Συμεωνίδης (διάταση στον έσω πλάγιο), Παπούδας (ενοχλήσεις στη μέση) και Τεβετζίδης (δεν εκδόθηκε το δελτίο του). Αναμφίβολα οι απουσίες είναι σημαντικές, αλλά το σύνολο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη δεν παύει να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σερραϊκό συγκρότημα θα προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους κατόπιν αιτήματος το οποίο έγινε αποδεκτό. Στο γήπεδο της περιοχής, η χωρητικότητα του οποίου δεν ξεπερνά τα 700 άτομα, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της γραμμοχάραξης στο παρκέ.

Αναφορικά με την ΑΕΚ Άργους παίκτες "κλειδιά" για το σωματείο της Πελοποννήσου θεωρούνται οι δύο γκαρντ, Λάπας και Παπαντωνίου. Οι Αργίτες ποντάρουν πολλά στον Γιώργο Κοψαύτη που αποκτήθηκε από τον Αρκαδικό. Ο 27 χρονος φόργουορντ αυτό το χρονικό διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Στις θέσεις των ψηλών ξεχωρίζει ο Κασαμπαλής που εντάχθηκε πρόσφατα στις τάξεις της ΑΕΚ Άργους ερχόμενος από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Βέβαια οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη συνάντηση του Κυπέλλου, όσο για το τι μέλει γενέσθαι με την περίπτωση των Τρικάλων. Εφόσον η ομάδα της Θεσσαλίας αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α2, τότε η ΑΕΚ Άργους κατά πάσα πιθανότητα θα προβιβασθεί από την Β΄Εθνική στην υψηλότερη κατηγορία.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε χτες το γραφείο τύπου των Ικάρων σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

" Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών εύχονται τους μαθητές των Σερρών μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Στους νεαρούς αθλητές της ROZIS IKAROI BASKETBALL ACADEMY εύχονται να συνδυάσουν αρμονικά τους σχολικές με τους αθλητικές τους υποχρεώσεις και να εκπληρώσουν τους επιθυμίες και τα όνειρα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: