Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Happy End με Τότσιο και Συμεωνίδη



Στις 10 Αυγούστου το serresbasket είχε γράψει ότι "κουνάνε μαντήλι" Τότσιος και Συμεωνίδης. Η πληροφόρηση που υπήρχε τότε από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου έκανε λόγο για μη αποδοχή από την πλευρά των παικτών των νέων προτάσεων που τους είχαν κατατεθεί. Μάλιστα την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας (23/8) ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης με δηλώσεις που έκανε στα τοπικά Μ.Μ.Ε είχε επιβεβαιώσει τα περί της αποχώρησης των δύο καλαθοσφαιριστών από τις τάξεις των "κυανοκίτρινων". 

Τα δεδομένα όμως στην υπόθεση άλλαξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και άλλαξαν προς το καλύτερο για όλους. Ο Κώστας Τότσιος και ο Φίλιππος Συμεωνίδης θα προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους Ικάρους και τη νέα σεζόν. Παλιοί και νέοι παίκτες είναι σε θέση να χαράξουν μαζί μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2, αφού η ομάδα δεν θα διακατέχεται από το "σύνδρομο" της "πρωτάρας" στη διοργάνωση, ενώ σε σχέση με πέρυσι το σερραϊκό συγκρότημα δείχνει πιο ισχυρό με τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει προκειμένου τα πράγματα να πάνε κατ' ευχήν και ο κόσμος είναι αυτός που πρέπει να αποτελέσει τον έκτο παίκτη των "κυανοκίτρινων" έτσι ώστε όλοι να απολαύσουν καλό μπάσκετ και να πανηγυρίσουν επιτυχίες.

Στα υπόλοιπα νέα των Ίκάρων, σήμερα το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι αθλητές του συλλόγου ύστερα από το χτεσινό ρεπό. Το κλίμα είναι πολύ καλό ύστερα και από τη νίκη πρόκριση των "κυανοκίτρινων" επί της ΑΕΚ Άργους και πλέον στον ορίζοντα υπάρχει ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής με την Δόξα Λευκάδας. Αναφορικά με τους τραυματίες, η κατάσταση του Συμεωνίδη έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, ενώ ο Τότσιος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Εφόσον δεν διαψευσθούν τα προγνωστικά για το παιχνίδι της Κυριακής, τότε το κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα ζήσει μεγάλες στιγμές την ερχόμενη Τετάρτη, αφού η σερραϊκή ομάδα θα φιλοξενήσει τον Άρη. Ο "αυτοκράτορας" του ελληνικού μπάσκετ έχει να επισκεφθεί τις Σέρρες από την εποχή του Γκάλη!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Συμεωνίδης έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ίδρωσε πιστεύω για την ομάδα. Στην ηλικία που είναι δεν τον παίρνει για πολλές μετακομίσεις. Άξιζε να μείνει όπως έμεινε τελικά στην ομάδα.