Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ)

Νέα εξόρμηση


Σε λίγες ώρες (8 π.μ.) θα αναχωρήσει η αποστολή των Ικάρων με προορισμό τη Λευκάδα. Στο όμορφο νησί του Ιονίου η σερραϊκή ομάδα θα επιδιώξει να κατακτήσει τη νίκη επί της τοπικής Δόξας στην αναμέτρηση της Κυριακής για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (δεύτερη αγωνιστική).

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Συμεωνίδη (δεν είναι 100% έτοιμος) και του Τεβετζίδη (δεν λύθηκε το πρόβλημα με το δελτίο του). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τότσιος συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, αφού το ιατρικό τιμ έδωσε την έγκρισή του και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής ενδέχεται να αγωνισθεί, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός του τραυματισμού που ταλαιπώρησε τον 31 χρονο γκάρντ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τη Λευκάδα, οι νησιώτες βρέθηκαν στα πρόθυρα της διάλυσης το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλες όμως τις δυσχέρειες η Δόξα ανασυντάχθηκε και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στη Γ' Εθνική (1ος όμιλος του Νότου) κερδίζοντας αυτομάτως την άνοδο στη Β΄Εθνική. Προπονητής των αντίπαλου συγκροτήματος είναι ο Νίκος Βουρνάς που είναι γνωστός για τα επιτεύγματά του με την Ολυμπιάδα Πατρών, έχοντας οδηγήσει το σύλλογο της Αχαΐας από τις χαμηλές κατηγορίες στην Α1.

Διαιτητές στην αυριανή συνάντηση (4 μ.μ.) θα είναι οι: Mπούσιας - Αναστόπουλος.

* Νέα ενημέρωση: Τελικά ο Τότσιος δεν μπήκε στο λεωφορείο σήμερα το πρωί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Ικάρων, λόγω του ότι χτες το το βράδυ υπεβλήθη σε νέα μυϊκά τεστ, με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν οριστικά τη μη συμμετοχή του ηγέτη των "κυανοκίτρινων" στο αυριανό παιχνίδι ,προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος εμφάνισης κάποιας υποτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: