Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ

Το μέλλον του σερραϊκού μπάσκετ 


Κατά γενική ομολογία ο αθλητισμός αποτελεί ένα υγιές κύτταρο της ζωής και της κοινωνίας (όσο κι αν κάποιοι ανόητοι προσπαθούν να τον "πληγώσουν" με τα καμώματά τους). Τα παιδιά μέσω της σωστής άθλησης όχι μόνο κατορθώνουν να διατηρούνται σε εξαιρετική φυσική και πνευματική κατάσταση, αλλά παράλληλα μαθαίνουν βασικές αρχές που διέπουν τη ζωή ξεφεύγοντας από επικίνδυνες ατραπούς.

Αναμφισβήτητα τα τμήματα υποδομής των Ικάρων δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες να ασκηθούν, να "ρουφήξουν" πολύτιμες γνώσεις για το μπάσκετ και να περάσουν όμορφες στιγμές σε ένα αρμονικό περιβάλλον.

Ήδη από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Ένας υψηλός αριθμός παιδιών (γύρω στα 400) αναμένεται να προσέλθει μαζικά στις ακαδημίες των "κυανοκίτρινων", εκεί όπου κατάλληλα εκπαιδευμένοι και καταξιωμένοι προπονητές ασχολούνται με τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες.

Να σημειωθεί ότι χορηγός των ακαδημιών είναι ο ξενόγλωσσος εκπαιδευτικός οργανισμός ROZIS. Οι εγγραφές στα "φυτώρια" πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ στο ΔΑΚ Σερρών (Υπεύθυνος ακαδημιών, κ. Παναγιώτης Σπανός - 6947528969).

Δεν υπάρχουν σχόλια: