Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ο νόμος της έδρας


Με μια απογευματινή προπόνηση θα ολοκληρώσουν οι Ίκαροι την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Αμύντα Δάφνης στις Σέρρες. Οι αθλητές του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη αρχικά θα δουν βίντεο με φάσεις από τον προσεχή τους αντίπαλο και εν συνεχεία στις 5.30 μ.μ. θα πατήσουν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Το ηθικό στις τάξεις των "κυανοκίτρινων" είναι υψηλό ύστερα από τη σπουδαία νίκη που σημείωσε το σερραϊκό συγκρότημα κόντρα στο Παγκράτι το περασμένο Σάββατο και υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην επικίνδυνη ομάδα του Κώστα Σορώτου, η οποία συνέτριψε στην πρεμιέρα τον Κόροιβο Αμαλιάδας και αρέσκεται στο να κάνει "ζημιές" όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Οι άνθρωποι του σερραϊκού συλλόγου υπολογίζουν πολύ και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος καλείται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη των "κυανοκίτρινων" στη φετινή σεζόν προκειμένου να απολαύσει όμορφο μπάσκετ και να πανηγυρίσει επιτυχίες μαζί με τους Ικάρους. Άλλωστε η έδρα πρέπει να μετατραπεί σε απόρθητο "κάστρο".

Ενόψει της συνάντησης της Τετάρτης ο Γιώργος Κουκάς με δηλώσεις που έκανε στο www.ikaroibc.gr τόνισε τα εξής:


" Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε την νίκη που κάναμε την πρώτη αγωνιστική στο Παγκράτι. . Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει γιατί έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο για την νίκη. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μην τους απογοητεύσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι ,με δουλειά και πάθος για την νίκη πάμε για το δύο στα δύο".

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ:www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: