Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Άσχημα μαντάτα


Την ομάδα της ΜΕΝΤ (Β' Εθνική) θα αντιμετωπίσουν οι Ίκαροι αύριο στις 5 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο συγκροτήματα είχαν αναμετρηθεί και στις 9 Οκτωβρίου, με τους "κυανοκίτρινους" να κατακτούν τη φιλική νίκη με 62-74. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης προσπαθεί να προετοιμάσει το συγκρότημά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει και του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό/Αρχέλαο (20/11).

Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Φίλιππος Συμεωνίδης. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής επιχείρησε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ενοχλήσεων. Ύστερα από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ των Ικάρων ο Συμεωνίδης υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε θλάση στο γαστροκνήμιο. 

Ως εκ τούτου ο 30 χρονος σέντερ τίθεται εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες χάνοντας σίγουρα τις συναντήσεις με Πιερικό/Αρχέλαο και Απόλλωνα Πάτρας, ενώ θα γίνει προσπάθεια προκειμένου ο Συμεωνίδης να δώσει το "παρών" στο μακεδονικό ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ (4/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια: