Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Εν συντομία...


Φιλικό αγώνα με τον Ορφέα Νέου Σκοπού θα δώσει αύριο το απόγευμα η Ηράκλεια. Οι "κόκκινοι" προπονούνται κανονικά υπό τις οδηγίες του Σπύρου Ιωαννίδη, ο οποίος δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που έδειξε η σερραϊκή ομάδα στο παιχνίδι με το Σιδηρόκαστρο. Άλλωστε μετά το πέρας των εκλογών η Ηράκλεια θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό σε ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση της πολύτιμης νίκης.

Σε ήρεμους ρυθμούς κινούνται τα πράγματα στον Ορφέα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος νοιώθει πολύ καλύτερα ύστερα από το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί πριν την αναμέτρηση με τον Αρίωνα και οι "ασπρόμαυροι" προετοιμάζονται για τη συνάντηση με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Συγκεντρωμένους προσπαθεί να κρατήσει τους αθλητές του ο Κώστας Σίσκος. Το Ρούπελ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ευχή όλων στο "στρατόπεδο" του Σιδηροκάστρου είναι η διακοπή να μην επηρεάσει αρνητικά το σερραϊκό συγκρότημα. Ο τεχνικός του Ρούπελ ψάχνει να βρει αντίπαλο για την διεξαγωγή κάποιας φιλικής αναμέτρησης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: