Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Στους ρυθμούς του ντέρμπι


Αναμφισβήτητα το μακεδονικό ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και τους Ικάρους είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της Α2.

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλων Πατρών επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις των "κυανοκίτρινων" και υπάρχει πίστη για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος απέναντι σ' έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην Α1.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Φίλιππου Συμεωνίδη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να λάβει μέρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη 100% τη θλάση στο γαστροκνήμιο.

Επίσης ο Κώστας Κακαρούδης υποβάλλεται σε θεραπείες στο πέλμα λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται το τελευταίο δεκαήμερο, αλλά ο Σερραίος φόργουορντ προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Αυτός όμως που θα απέχει από το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης των Ικάρων για 1 μήνα είναι ο Δημήτρης Τσανάκας, ο οποίος υπέστη θλάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: