Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Η άλωση της Τριπολιτσάς


Ακόμη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή καλούνται να φέρουν εις πέρας οι Ίκαροι, οι οποίοι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Αρκαδικό. Οι "κυανοκίτρινοι" δεν έχουν καλή παράδοση όταν αγωνίζονται με τους Αρκάδες στην Τρίπολη, αφού σε δύο αναμετρήσεις μετρούν ισάριθμες ήττες.

Συγκεκριμένα το σερραϊκό συγκρότημα είχε χάσει με 79-72 στις 26/10/2008 για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ενώ την περσινή σεζόν οι Ίκαροι είχαν "αυτοκτονήσει" χαρίζοντας το ροζ φύλλο αγώνος στους γηπεδούχους (70-69, 23/12/2009). Αναμφισβήτητα όμως το φετινό παιχνίδι είναι διαφορετικό και οι αθλητές του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πολύτιμη νίκη.


Στα αγωνιστικά νέα απόντες από τη συνάντηση του Σαββάτου θα είναι οι Τσανάκας (θλάση) και Τεβετζίδης (σύσπαση στους προσαγωγούς), ενώ ο Τέρπος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Καμπερίδης έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει κανονικά τους "κυανοκίτρινους". Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την μακρινή Τρίπολη.

Ενόψει του ντέρμπι με τον Αρκαδικό ο Θανάσης Τοπούζης με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων www.ikaroibc.gr ανέφερε τα εξής:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ,πολύ μακριά από την έδρα μας, την ομάδα του Αρκαδικού την γνωρίζουμε ,έχουμε παίξει δύο φορές εκεί χωρίς να έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε παρόλο που και τις δύο φορές φτάσαμε κοντά στη νίκη. Ελπίζω αυτή την φορά να τα καταφέρουμε και να γυρίσουμε με το ροζ φύλλο αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: