Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Κακαρούδης:"Στόχος μας πλέον η άνοδος"


Στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών (www.psak.gr) μίλησε ο Κώστας Κακαρούδης. Ο καλαθοσφαιριστής των Ικάρων ανέφερε τα εξής:


"Κώστα πιστεύεις ότι ήταν μια από τις πιο σημαντικές νίκες που έχετε πετύχει;
-«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη επικράτηση κόντρα στην Νήαρ Ηστ που παρά το γεγονός ότι είναι τελευταία στην  βαθμολογία είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτό φάνηκε βέβαια από το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 20 πόντους και στο τέλος κατάφεραν να μας φτάσουν  στο σκορ. Το θέμα για μας είναι ότι παραμένουμε στην δεύτερη θέση και ελπίζουμε στην συνέχεια να πάμε ακόμα καλύτερα».

Περίμενες ότι θα μπορούσατε φέτος να έχετε μια τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα;
-«Το θέμα είναι πως είχαμε την δυνατότητα να είναι ακόμα καλύτερη η πορεία μας. Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας που είχαμε κάνει μας κόστισαν λίγο αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι των Ίκαρων Σερρών;
-«Αρχικά οι στόχοι μας ήταν να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με πέρσι. Στην πορεία όμως τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή και βρεθήκαμε κοντά στην κορυφή. Τώρα έχοντας δει όλες τις ομάδες μπορώ να πω πως ο στόχος μας είναι η άνοδος».

Ποιο νομίζεις πως είναι το μυστικό της πολύ καλής πορείας της ομάδας;
-«Σίγουρα είναι η διοικητική σταθερότητα! Εμείς από την πλευρά μας όμως με πολύ δουλειά και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα έχουμε καταφέρει να δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε ομοιογένεια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όμως όλα αυτά ξεκινάνε από το γεγονός ότι έχουμε μια ιδιαίτερα σταθερή διοίκηση».

Οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι ποιοι είναι;
-«Μπορώ να πω ότι οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Θα ήταν ιδανικό για μένα να ανέβει η ομάδα στην Α1. Αν συνέβαινε αυτό θα ήθελα να παραμείνω στους Ίκαρους και να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία».

Θα ήθελες να κάνεις μια πρόβλεψη για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει εντός έδρας με τον Κόροιβο;
-«Εμείς πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να εξαργυρώσουμε την νίκη μας κόντρα στην Νήαρ Ηστ. Είναι σημαντικό το καλό πρόσωπο που δείχνουμε πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»."
* ΠΗΓΗ: www.psak.gr
** ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: