Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Πρόβλημα με Χατζηπέτρου


Ορφέας Ν. Σκοπού και Αγία Βαρβάρα θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους το προσεχές Σάββατο, αλλά αυτή τη φορά η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι "ασπρόμαυροι" προβάλλουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, με τον Παναγιώτη Σπανό όμως να συνιστά προσοχή στους παίκτες του, έτσι ώστε η σερραϊκή ομάδα να μην πέσει "θύμα" έκπληξης.

Να σημειωθεί ότι από τις προπονήσεις του Ορφέα απέχει ο Χατζηπέτρου. Ο 28 χρονος καλαθοσφαιριστής αισθάνεται ενοχλήσεις στο χέρι λόγω οιδήματος που προέκυψε ύστερα από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο αθλητή στη συνάντηση του Κυπέλλου. Ο σέντερ των "ασπρόμαυρων" θα δοκιμάσει να γυμνασθεί σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς.

Τέλος, η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ζήτησε από τον προπονητή του Ορφέα, κ. Σπανό και τον καλαθοσφαιριστή του σερραϊκού συγκροτήματος Βαλάντη Τσούλκα να απολογηθούν εγγράφως για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με το Σιδηρόκαστρο και κατόπιν η Ένωση θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της.

* Οι υπεύθυνοι του Ορφέα έκαναν δεκτό το αίτημα των ανθρώπων της Αγίας Βαρβάρας το μεθαυριανό παιχνίδι να ξεκινήσει στις 5 μ.μ. αντί για τις 7 μ.μ. βάσει του επίσημου προγράμματος. Αναμένεται η ανακοίνωση από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: