Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αμφίβολος ο Παβλίσεβιτς


Αναμφίβολα, η νίκη που σημείωσαν οι Ίκαροι επί του Αρκαδικού το περασμένο Σάββατο τόνωσε την ψυχολογία των "κυανοκίτρινων" ύστερα από τα απανωτά "χτυπήματα" που δέχθηκαν τις περασμένες αγωνιστικές.

Το σερραϊκό συγκρότημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα πόντο πίσω από το Λαύριο και δύο από το Ρέθυμνο, το οποίο έχει αποκτήσει σαφέστατα ισχυρό προβάδισμα για την εξασφάλιση του δεύτερου εισιτηρίου της ανόδου. 

Μπορεί λοιπόν η δεύτερη θέση να έχει χαθεί, αλλά οι αθλητές του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα παλέψουν για να πλασαρισθούν τουλάχιστον στην τρίτη θέση, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει και αυτή στην Α1, αφού αρκετά σωματεία της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται η αποχώρηση κάποιου συλλόγου από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό είναι ο Μίλος Παβλίσεβιτς. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής τραυματίσθηκε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και έκτοτε αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι (έσω επικονδυλίτιδα).

Ο Καμπερίδης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει κανονικά τους Ικάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: