Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

Βρυχώνται τα "λιοντάρια"



Την μεγάλη ευκαιρία να δώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το "παρών" στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα έχει ο Πανσερραϊκός μέσω των προκριματικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων (Θεσ/νικη) από τις 16 έως τις 18 Απριλίου.

Η ομάδα του Βασίλη Χρυσανθίδη βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με τον Α.Ο.Κ Βέροιας, την Α.Ε. Κοζάνης και τον Α.Ο. Παλαιοχωρίου. Το συγκρότημα που θα καταλάβει την πρώτη θέση βάσει των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης.


Οι 4 "μονομάχοι"

Πανσερραϊκός


Οι πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προβάλλουν ως το φαβορί του ομίλου. Ο Πανσερραϊκός διαθέτει στις τάξεις του ταλαντούχους αθλητές, ενώ γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι σε τέτοιου είδους συναντήσεις έχοντας ως "φάρο" την επιτυχία στην αντίστοιχη διαδικασία της περσινής σεζόν. Ο απολογισμός των "λιονταριών" στα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι εντυπωσιακός με 13 νίκες και 1 ήττα. Πάμε γερά...

Α.Ε. Κοζάνης

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΔΥΜ κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωση τον Ηρακλή Κοζάνης (74-62). Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν φετινό ρεκόρ 10 νίκες - 1 ήττα.

Α.Ο.Κ Βέροιας

Για το καλύτερο δυνατό θα παλέψουν οι "λύκοι" της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι φέτος έχουν πετύχει το απόλυτο 14/14. Ο Μήτσιαλος από πλευράς Βέροιας κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική Εφήβων.

Α.Ο. Παλαιοχωρίου


Για πρώτη φορά το Παλαιοχώρι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη διοργάνωση της ΕΚΑΣΧ (Χαλκιδική). Το σύνολο του Λευτέρη Μακαβού επικράτησε στον τελικό του Final 4 της ομάδας των Μουδανιών (66-62) έχοντας φετινό ρεκόρ 6 νίκες και 2 ήττες.

- Η φωτογραφία είναι της ανδρικής ομάδας 2010-11, στην οποία αγωνίζονται αρκετοί έφηβοι.


Το πρόγραμμα των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης έχει ως εξής:

Σάββατο 16/4/2011

17.00 ΑΕ Κοζάνης – ΜΓΣ Πανσερραϊκός


18.45 ΑΟ Παλαιοχωρίου – ΑΟΚ Βέροιας

Κυριακή 17/4/2011


17.00 ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΟ Παλαιοχωρίου 


18.45 ΑΟΚ Βέροιας – ΑΕ Κοζάνης

Μ. Δευτέρα 18/4/2011


12.00 ΑΕ Κοζάνης – ΑΟ Παλαιοχωρίου


13.45 ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΟΚ Βέροιας


* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗkozanibasket.blogspot.com, palaiochori.companserraikos.blogspot.com

** Το πρόγραμμα των αγώνων είναι από το www.basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: