Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Aνατροπή και Καμαράκης!


Και εκεί που όλα συνηγορούσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Ικάρων και Λευτέρη Χατζηκυριακίδη (θεωρείτο μέχρι την Πέμπτη κατά 90% "κλεισμένη"), τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και στον πάγκο των "κυανοκίτρινων" για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Στάθης Καμαράκης!

Ο Σερραίος προπονητής αρχικά είχε αποφασίσει να κοουτσάρει την Κομοτηνή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο των Ικάρων, κ. Αθανασιάδη συμφώνησε να αναλάβει εκ νέου την καθοδήγηση της ομάδας με την οποία έζησε στιγμές χαράς, με αποκορύφωμα ασφαλώς την άνοδο στην Α2 την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

Η ανακοίνωση των Ικάρων για την επιστροφή του Στάθη Καμαράκη έχει ως εξής:

"Ο αρχιτέκτονας της ανόδου στην Α2 επιστρέφει. Με τον Στάθη Καμαράκη στον πάγκο θα πορευθούν οι Ίκαροι. Ο πολύπειρος κόουτς μετά από ενάμιση  χρόνο επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας"

Στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις που είχε κάνει ο Στάθης Καμαράκης στο serresbasket το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης πριν από τις ραγδαίες εξελίξεις.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ίκαροι εξέδωσαν ανακοίνωση και για τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του Θεσσαλονικιού τεχνικού. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:



"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών θέλουν να ευχαριστήσουν τον Κο Λευτέρη Χατζηκυριακίδη για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".


Η προετοιμασία των "κυανοκίτρινων" θα ξεκινήσει αύριο, ενώ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ του σερραϊκού συγκροτήματος. 
* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.grr

Δεν υπάρχουν σχόλια: