Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρεμιέρα με αισιοδοξία στον Ορφέα



Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ορφέα ενόψει της νέας σεζόν. Μοναδικός απών από την πρώτη συγκέντρωση ήταν ο Στράτος Χατζηπέτρου (δικαιολογημένος), ενώ οι υπόλοιποι παλιοί και νέοι αθλητές της σερραϊκής ομάδας βρέθηκαν κανονικά στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.


Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των "ασπρόμαυρων", κ. Χρήστος Γκαβανόζης, ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε όλους τους καλαθοσφαιριστές του Ορφέα, εν συνεχεία τους ζήτησε πάνω απ' όλα να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ακολούθως ήταν η σειρά του Παναγιώτη Σπανού να μιλήσει στους παίκτες. Στην δεκαπεντάλεπτη ομιλία του ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της ομάδας, στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και σε θέματα πειθαρχίας.

Οι προπονήσεις του Ορφέα θα είναι διπλές (το πρωί στίβος - το απόγευμα τακτική), ενώ έχουν ήδη κλεισθεί τα πρώτα φιλικά παιχνίδια με Ερμή Λαγκαδά (εκτός στις 10 Σεπτεμβρίου), Ρούπελ Σιδηροκάστρου (εντός 11/9) και Ηρακλή Κοζάνης (ομάδα Γ' Εθνικής από τον 1ο όμιλο του Βορρά, εντός 22-24 Σεπτεμβρίου), ενώ έπεται συνέχεια.

Σπανός: "Κρυφό όνειρο οι δύο πρώτες θέσεις - Η Κυριακή πρέπει να είναι του Ορφέα"



Καραμπατζιάκης: "Με σκληρή δουλειά μπορούμε να πάμε ψηλά"



Παπούδας: "Ανοίγω μια νέα σελίδα"



Γεωργαντζάς: "Πρώτος και τελευταίος στόχος η άνοδος"



Κατσικάς: "Αισιόδοξος ότι θα κάνουμε κάτι καλό"



Δεν υπάρχουν σχόλια: