Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη με απουσίες και προσθήκες


Οι καλοκαιρινές διακοπές έλαβαν τέλος για τους παίκτες των Ικάρων, οι οποίοι μαζεύθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων για την πρώτη προπόνηση της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.


Σε σύγκριση με την περσινή πρεμιέρα οι απουσίες ήταν τρανταχτές, αφού Τότσιος, Τοπούζης, Συμεωνίδης, Κακαρούδης, Κουκάς, Βοϊβατόπουλος, Καμπερίδης και Παβλίσεβιτς δεν έδωσαν το "παρών", δίχως να υπολογισθεί και ο Τέρπος, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη ΜΕΝΤ.

Αρχικά στους παίκτες μίλησε ο Πρόεδρος των "κυανοκίτρινων", κ. Αθανασιάδης, ενώ έπειτα πήρε τον λόγο ο προπονητής του σερραϊκού συγκροτήματος, κ. Καμαράκης. Ο Σερραίος τεχνικός ζήτησε από τους αθλητές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γήπεδο.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα και ό, τι έχει να κάνει με το ρόστερ των Ικάρων, ο Σάββας Καμπερίδης θα φορέσει την "κυανοκίτρινη" φανέλα και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων από αύριο.

Επίσης, στους Ικάρους προστέθηκαν τρεις καλαθοσφαιριστές από τον Πανσερραϊκό:

Τριαντάφυλλος Χατζής (γκαρντ)
Παντελής Γεωργιανός (γκαρντ)
Δημήτρης Χατζηανδρέου (πάουερ φόργουορντ)

Συν τοις άλλοις, παίκτης των Ικάρων είναι και ο Πέτρος Γρίψιος, γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Γρίψιου.

Ο 19 χρονος πάουερ φόργουορντ (ύψους, 2.03), διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παίδων, επέστρεψε στην οικογένεια των Ικάρων ύστερα από τη θητεία του σε Μαντουλίδη και στους Αετούς της Στοκχόλμης, με τους οποίους πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 της σουηδικής λίγκας την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στο έμψυχο δυναμικό των "κυανοκίτρινων" εντάχθηκε εκ νέου ο Γιώργος Ασημάκης που γύρισε από τον Εύοσμο.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός γκαρντ Ηλίας Μουρατίδης, ο οποίος θα δοκιμασθεί και αν πείσει τον Στάθη Καμαράκη για τις δυνατότητές του τότε υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί.

Όσο αφορά τώρα τις συζητήσεις με τους καλαθοσφαιριστές από τον περσινό κορμό αυτές συνεχίζονται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Τέλος, στο πλευρό του Στάθη Καμαράκη θα είναι ο κ. Στέργιος Ποργιόπουλος, αλλά και ο κ. Άγγελος Μπετιχαβάς, ενώ στη θέση του γυμναστή παραμένει ο κ. Θεόδωρος Καννάς.

Καμαράκης: "Και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικοί"

Δεν υπάρχουν σχόλια: