Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αθανασιάδης: "Θολό το τοπίο"


Να αναβάλλει την πρεμιέρα της Α2 ζήτησαν οι Ίκαροι από την ΕΟΚ, μια και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με το ποιες ομάδες θα αγωνισθούν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, αφού ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΚΑΟΔ, Πανελλήνιος, Μαρούσι και Καβάλα δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα το πιστοποιητικό από συμμετοχής από την Ε.Ε.Α.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ενδιαφέρει άμεσα τους Ικάρους, και έτσι η διοίκηση των "κυανοκίτρινων" υπέβαλε αίτημα σήμερα στην Ομοσπονδία προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική της Α2 το προσεχές Σάββατο ωσότου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βγάλει το τελικό πόρισμα για τα 6 σωματεία (θα συνεδριάσει την Δευτέρα).

Το serresbasket επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των Ικάρων, κ. Αθανασιάδη, με τον ισχυρό άνδρα της σερραϊκής ομάδας να δηλώνει τα εξής:

"Αληθεύει ότι σήμερα ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στην αναβολή της πρεμιέρας της Α2, μια και εκκρεμεί η υπόθεση με τους συλλόγους της Α1 που δεν έχουν λάβει το πιστοποιητικό. Γνωρίζω ότι η επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει την Πέμπτη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα απαντήσει στο αίτημά μας. Το τοπίο είναι θολό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: