Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αθανασιάδης: " Όχι στη δημιουργία               εντυπώσεων"


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.basketblog.gr έκανε ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης αναφορικά με το θέμα που θέλησαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στους "κυανοκίτρινους" και τους Κρητικούς την προσεχή Κυριακή.

Ο κ. Αθανασιάδης ανέφερε τα εξής:

" Δεν ήταν δυνατό να παίξουμε στις 2 μ.μ. της Κυριακής που ήθελε ο ΟΦΗ για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά, καθώς είναι η πλέον ακατάλληλη, εμπορικά ώρα για εμάς. Κυριακή μεσημέρι ο κόσμος κάνει την έξοδο του και εμείς ποντάρουμε ακόμη και στα 100-200 εισιτήρια που θα κόψουμε.

Άλλωστε και το ματς του Κυπέλλου πριν από λίγο καιρό, είχε γίνει και αυτό στις12 μ.μ. της Κυριακής, όπως και οι αναμετρήσεις μας πριν από λίγα χρόνια στη Β΄ Εθνική. Είναι καλό να μην δημιουργούνται λοιπόν λανθασμένες εντυπώσεις… Για την όποια ταλαιπωρία υποστεί η αποστολή του ΟΦΗ λόγω της μετακίνησης,υπεύθυνος είναι αυτός που έκανε τον συντονισμό…

Τι να πούμε και εμείς που σε λίγο καιρό μας περιμένει ένα ταξίδι 15 ωρών με πούλμαν στο Άργος…   Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ. Καλώς να ορίσει στις Σέρρες η αποστολή την οποία και θα την φιλοξενήσουμε όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες που έρχονται στην έδρα μας…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: