Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Στις 22 το τζάμπολ

Άλλαξε τελικά η δομή της Α' Κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σύμφωνα με την τροποποιημένη προκύρυξη, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Πλέον η Α' Κατηγορία θα έχει δύο ομίλους και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αύριο, ενώ το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το άρθρο 3 της προκήρυξης αναφέρει τα εξής:

ΑΡΘΡΟ 3: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ
3.1. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 Ομίλους.Ο διαχωρισμός των Ομίλων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.Το Πρωτάθλημα θα γίνει σε 2 φάσεις.Οι αγώνες στην α φάση θα είναι διπλοί μεταξύ των ομάδων κάθε Ομίλου.Θα ακολουθήσει η β φάση με αγώνες διπλούς των 3 πρώτων ομάδων του ενός Ομίλου με τις 3 πρώτες ομάδες του άλλου Ομίλου.Υπολογίζονται τα αποτελέσματα α φάσης μεταξύ των ομάδων του ιδίου Ομίλου που συμμετέχουν στην β φάση.

Επίσης οι υπόλοιπες ομάδες των δύο Ομίλων (5 ή 6) αγωνίζονται μεταξύ τους για τις θέσεις 7-12 (β φάση). Δεν υπολογίζονται τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της α φάσης. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τις υπόλοιπες από μία φορά με κάθε μία, σε ουδέτερο γήπεδο, εκτός εάν συμφωνήσουν τα διαγωνιζόμενα σωματεία να αγωνιστούν σε μία από τις έδρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: