Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Δε μας τα λένε καλά τα Κοπέλια

Κι ενώ διανύουμε ακόμα τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας περιμένοντας το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των Ικάρων και του ΟΦΗ που θα γίνει στις Σέρρες, οι Κρητικοί βάλθηκαν από πολύ νωρίς να "δυναμιτίσουν" το κλίμα της συνάντησης με σχετικά δημοσιεύματα.


Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει από το "στρατόπεδο" του ΟΦΗ, τα Κοπέλια θεωρούν ότι υπήρξε σερραϊκός "δάκτυλος" προκειμένου το ματς να γίνει στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή και όχι κάποιες ώρες αργότερα μέσα στην ίδια μέρα κάνοντας λόγο για μη τήρηση από πλευράς της διοίκησης των Ικάρων της αρχικής συμφωνίας που υπήρξε ανάμεσα στα σωματεία.

Οι Κρητικοί χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι έχουν να κάνουν μεγάλο ταξίδι και ότι η αποστολή θα ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μάλιστα, τονίζεται από σχετικό δημοσίευμα ότι οι αθλητές του Βαγγέλη Βλάχου έχουν πεισμώσει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων των Ικάρων και θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.


Σχόλιο από serresbasket: Ας κοπιάσουν ξανά τα Κοπέλια. Οι φίλαθλοι πρέπει να γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων για να "σπρώξουν" το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη στη νίκη.


* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: