Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ)

Χάθηκε η πρόκριση στις λεπτομέρειες


Ίκαροι - Αστέρας Καβάλας: 50-52

Παιχνίδι «γκραν-γκινιόλ» ήταν αυτό ανάμεσα στους Ικάρους και τον Αστέρα Καβάλας. Αμφότερες οι ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το σπουδαίο διπλό και να εξασφαλίζουν έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας βρέθηκαν 150 φίλαθλοι (Σερραίοι και Καβαλιώτες), οι οποίοι παρακολούθησαν αρμονικά τη μεγάλη αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος τους νεαρούς αθλητές.

Σχετικά με την εξέλιξη στο σκορ η ομάδα του Άγγελου Μπετιχαβά μπήκε με ενθουσιασμό στο παρκέ αποκτώντας προβάδισμα 8 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (17-9). Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι είχαν σταθερά το πάνω χέρι και το δεκάλεπτο έληξε 28-21.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ανασυντάχθηκε και έκανε την ολική επαναφορά (38-41 τρίτη περίοδος). Στο τέταρτο δεκάλεπτο του ντέρμπι «έσπασαν» καρδιές, με τους δύο αντιπάλους να σχοινοβατούν. Στα τελευταία δευτερόλεπτα το σκορ κόλλησε στο 49-50.

Εν τέλει, οι «κυανοκίτρινοι» παρά την προσπάθεια που έκαναν δεν κατόρθωσαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος αποχαιρετώντας το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι.

* Στο παιχνίδι που ακολούθησε η πρωτοπόρος Ένωση Καβάλας επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 42-57 (20-35 ημ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: