Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ισχύς εν τη ενώσει για το Ειδικό Σχολείο Σερρών

Παλαίμαχοι Σερρών - Παλαίμαχοι Εθνικής Ελλάδος: 56-97

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, το οποίο έζησε μεγάλες στιγμές. 1100 και πλέον άτομα έδωσαν βροντερό «παρών» στο σπουδαίο φιλικό αγώνα ανάμεσα στους Παλαίμαχους των Σερρών και τους Παλαίμαχους της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν στο παρκέ προς τέρψη των θεατών αποσπώντας αμφότεροι θερμό χειροκρότημα.


Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα εις διπλούν, αφού και ο κόσμος χάρηκε, αλλά προπαντός το χαρμόσυνο νέο είναι ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων η πισίνα του Ειδικού Σχολείου Σερρών θα επαναλειτουργήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος και οι διαιτητές, κ. Συμεωνίδης και κ. Μπακάλης τιμήθηκαν με το χρυσό μετάλλιο της πόλης των Σερρών.

Επίσης, βραβεύθηκε και η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του ακοντισμού, Μιρέλα Μανιάνι που παρακολούθησε τη συνάντηση γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους με μπροστάρη τον Νίκο Μπουντούρη απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Σερρών, κ. Πέτρο Αγγελίδη.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων με τον Βασίλη Χρυσανθίδη να αναδεικνύεται νικητής επικρατώντας στον τελικό γύρο του Γιώργου Σιγάλα.

Σχόλιο από serresbasket: Μπράβο σε όλους που μόχθησαν για τη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης. Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ (ο καθένας από τη δική του θέση). Εύγε στον κόσμο των Σερρών που έδειξε την ανθρωπιά του.

Διαιτητές: Συμεωνίδης-Μπακάλης-Τατούδης-Νέδογλου

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 32-49 (ημ.), 39-73, 56-97

Παλαίμαχοι Σερρών (Τατιτζικίδης): Γρίψιος 10, Παυλίδης 6, Χρυσανθίδης 5 (1), Τενεκετζής 4, Σπανός 10 (1), Γιαννάκης 3 (1), Ρούλης Π. 6 (2), Γκαβανόζης Χ. 2, Ρούλης Χ. 3 (1), Πεχλιβανίδης 4, Μπεντούλης 1, Κυριακίδης 2, Αθανασίου, Τσούλκας, Γκαβανόζης Χ., Ανδρέου.

Παλαίμαχοι Εθνικής Ελλάδος (Καραμπέρης - Μπαλογιάννης): Χρυσανθόπουλος 18 (2), Λιαδέλης 5, Μπουντούρης 9 (1), Κωνσταντινίδης 10 (2), Σιγάλας 8, Γαλακτερός 7 (1), Τσουκ 2, Οικονόμου 18 (1), Κουντουράκης 4, Γιαννούλης 16 (1), Μασλαρινός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: