Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος εποχής για Σπανό και Ορφέα!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ορφέα Νέου Σκοπού ο Παναγιώτης Σπανός. Το παιχνίδι μπαράζ της περασμένης Κυριακής κόντρα στο Ανατόλια αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του 35 χρονου προπονητή ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Ο Παναγιώτης Σπανός με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

«Ο κύκλος μου στον Ορφέα Νέου Σκοπού έκλεισε. 4 χρόνια στην ανδρική ομάδα ήταν αρκετά. Η απόφασή μου ήταν ειλημμένη εδώ και 2 μήνες ανεξαρτήτως από το αν θα ανεβαίναμε στη Β' Εθνική ή αν θα πηγαίναμε στα μπαράζ. Το ανακοίνωσα στους παίκτες μετά το ματς με το Ανατόλια, όπως επίσης ανακοίνωσα την απόφασή μου και στον Πρόεδρο.


Καταφέραμε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια: 2 ανόδους, 1 κύπελλο, διοργάνωση σημαντικών τουρνουά. Ο Ορφέας μπήκε για τα καλά στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας.


Με τον Ορφέα και με τον Νέο Σκοπό έχω αναπτύξει προσωπικά γερούς δεσμούς, αφού έγινα κουμπάρος και με τον Χρήστο Γκαβανόζη.

Για τη φετινή χρονιά και το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να προβιβασθούμε στην υψηλότερη κατηγορία το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει πάντα στον προπονητή και έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Αναζητώ νέο κίνητρο, αλλά για να μη γίνει καμία παρεξήγηση θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. Δεν γνωρίζω και δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: xanthibasket.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: