Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ( A' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έμεινε από καύσιμα...



Ηρακλής - Α.Ο.Σ: 65-38

Την ήττα γνώρισε στο Ιβανώφειο ο Α.Ο.Σ από τον Ηρακλή αποχαιρετώντας το θεσμό του Κυπέλλου. Η σερραϊκή ομάδα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 6 μόνο παίκτριες στην αποστολή γεγονός που στοίχισε στις «πράσινες», αφού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης οι αθλήτριες του Νίκου Κηρύκου έδειξαν πολλά σημάδια κούρασης στο παρκέ σαφώς επηρεασμένες και από το στάδιο της προετοιμασίας.


Το «τριφύλλι» προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 8-11, ενώ η επόμενη περίοδος έληξε 26-19. Στην επανάληψη οι γηπεδούχες εξασφάλισαν σημαντικό προβάδισμα (47-27) μετατρέποντας τον αγώνα σε τυπική διαδικασία. Στα αξιοσημείωτα του ματς και το χαμηλό ποσοστό του Α.Ο.Σ στις ελεύθερες βολές (8/25).

Διαιτητές: Παραλής - Γάτα

Τα δεκάλεπτα: 8-11, 26-19 (ημ.), 47-27, 65-38

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Μαραγκού 13, Χωλοπούλου 9, Καρατζά 9, Τζιαμπάζη 7 (2), Δεινοπούλου, Τραγούδα.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο τεχνικός του Α.Ο.Σ, Νίκος Κηρύκος με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος κουραστήκαμε, θόλωσε το μυαλό μας και ο Ηρακλής ξέφυγε στο σκορ. Βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η προετοιμασία μας ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, ενώ σήμερα η ομάδα είχε απουσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: