Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πεχλιβάνης: «Θέλουμε δουλειά»

Στο serresbasket μίλησε ο Κώστας Πεχλιβάνης. Ο αρχηγός των Ικάρων, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στον χτεσινό νικηφόρο αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, ερωτήθηκε για το ματς του Κυπέλλου, αλλά και για το πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά ο Κώστας Πεχλιβάνης ανέφερε τα εξής:

«Χτες δώσαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Το Κύπελλο δεν μας ενδιαφέρει άμεσα, αφού αυτοί οι αγώνες είναι αγώνες προετοιμασίας για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό στον Βόλο. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης ήμασταν μπροστά στο σκορ και φτάσαμε να προηγηθούμε ακόμα και με 13 πόντους στην τρίτη περίοδο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Νίκη αντέδρασε και το ματς κρίθηκε στη δεύτερη παράταση. Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα έχουμε τον αγώνα με το Λαύριο την Τετάρτη στο γήπεδό μας. Θα παλέψουμε όπως πάντα για τη νίκη.

Ασφαλώς θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα προκειμένου να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα μια και ξεκινάμε με μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μια προσθήκη στη γραμμή των ψηλών. Κάνουμε διπλές προπονήσεις καθημερινώς και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: