Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Αθανασιάδης: «Θέλουμε τη στήριξη των φορέων και των φιλάθλων στην προσπάθειά που θα κάνουμε»

- Πήραν Μιλίσεβις οι «κυανοκίτρινοι»

Δηλώσεις στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΚΤΥΟ» έκανε ο Πρόεδρος των Ικάρων, Άρης Αθανασιάδης με αφορμή τον εμπαιγμο από πλευράς Ε.Ε.Α., ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ προς τους «κυανοκίτρινους» ενόψει και της αυριανής κλήρωσης της Α1. Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε ότι οι Ίκαροι θέλουν τη στήριξη των τοπικών φορέων και του κόσμου των Σερρών στην προσπάθεια που θα κάνουν προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. 

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» στην αυριανή συνάντηση Κυπέλλου με το Λαύριο (στις 5 μ.μ. το τζάμπολ) για να διαδηλώσουν και παράλληλα να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ίκαροι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δια της νομικής οδού για να υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους και από το απόγευμα ξεκίνησαν επαφές προκειμένου να οργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες οι ενέργειες.

- Στα μεταγραφικά νέα παίκτης των «κυανοκίτρινων» είναι ο Μάρκο Μιλίσεβιτς. Την αποκάλυψη έκανε ο μάνατζερ του Σερβοσλοβένου καλαθοσφαιριστή, Βασίλης Κούρος στο facebook. Ο Μιλίσεβιτς είναι 30 ετών, έχει ύψος 2.04, αγωνίζεται στις θέσεις «4-5» και πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τον Διονύση Καπινιάρη στο Πέραμα (φέτος θα σμίξουν στους Ικάρους). Ο Μιλίσεβιτς θα είναι ο τρίτος ξένος αθλητής που θα φορέσει τη φανέλα της σερραϊκής ομάδας μετά τους Χόχλερ και Παβλίσεβιτς.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: