Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


«Περίπατος»...μεταγραφές... και το απρόοπτο

Ίκαροι - ΜΕΝΤ: 68-40

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι Ίκαροι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν σήμερα κόντρα στη ΜΕΝΤ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 το επόμενο Σάββατο με τον Φιλαθλητικό στις Σέρρες.

Οι «κυανοκίτρινοι», με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο (17-13), κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Ομόνοιας φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, Γιώργος Κουκάς και Κώστας Παπαζαρίας εντάχθηκαν στους κόλπους της σερραϊκής ομάδας. Ο Κουκάς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού είχε αγωνισθεί τη σεζόν 2010-11 για πρώτη φορά στους «κυανοκίτρινους». Ο 27 χρονος πλέι-μέικερ υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και εντός των ημερών αναμένεται να μετατεθεί σε στρατιωτική μονάδα των Σερρών από την Κομοτηνή.

Όσο αφορά τον Παπαζαρία, πρόκειται για έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή (θέση «3») με θητεία στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των Ικάρων πείθοντας τελικά τον Στάθη Καμαράκη για την αξία του.

Αμφότεροι οι παίκτες έλαβαν μέρος στην αναμέτρηση με τη ΜΕΝΤ.

Τέλος δεν έλειψαν και τα απρόοπτα στο γήπεδο της Ομόνοιας, με τον Μάρκο Μιλίσεβιτς να ξηλώνει άθελά του την πόρτα των αποδυτηρίων στην προσπάθεια που έκανε ο ξένος καλαθοσφαιριστής να την ανοίξει κατά την αποχώρησή του από το κλειστό γυμναστήριο.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 37-24 (ημ.), 58-33, 68-40

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 13 (3), Τότσιος 6, Κουκάς 5 (1), Μιλίσεβιτς 5, Καπινιάρης 4, Συμεωνίδης 17, Νικολούδης 2, Λαφτσής 3 (1), Ιωσηφίδης 5 (1), Βοϊβατόπουλος 3, Γρίψιος 2, Τράκας 3, Χατζηανδρέου, Παπαζαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: