Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Μακεδονικό ντέρμπι

Αγώνας υψίστου βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι αυτός που θα γίνει το Σάββατο στις Σέρρες μεταξύ των Ικάρων και του Ερμή Λαγκαδά. Οι «κυανοκίτρινοι» που ισοβαθμούν με τον Ερμή μετράνε 4 συνεχόμενες νίκες, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλονικείς πρόερχονται από δύο σερί αποτυχίες.


Ο Στάθης Καμαράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των στρατευμένων Κουκά και Βοϊβατόπουλου, ενώ ο Κώστας Τότσιος παρά το ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες θα δώσει το «παρών» στο μακεδονικό ντέρμπι.

Στα υπόλοιπα νέα η διοίκηση της σερραϊκής ομάδας εξέδωσε ευχητήρια ανακοίνωση για τον πρώην καλαθοσφαιριστή των Ικάρων, Σάββα Καμπερίδης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή στον Άρη. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Με αφορμή την πρόσληψη του, ως βοηθού προπονητή, στην ομάδα μπάσκετ του  ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, η  οικογένεια των Ικάρων Σερρών εύχεται στον Σάββα Καμπερίδη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Οι ικανότητες , οι γνώσεις αλλά προπαντός το ήθος του αποτελούν τα εχέγγυα για μια ακόμα μεγάλη καριέρα ως προπονητής αυτή τη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: