Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ


Διαπρέπει στην Αθήνα


Δίχως τυμπανοκρουσίες ο Σερραίος Γιώργος Σταματόπουλος ασχολείται εδώ και περίπου 10 χρόνια με την προπονητική προσφέροντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του σε συλλόγους της Αχαΐας και της Αττικής έχοντας στο ενεργητικό του καταγεγραμμένες επιτυχίες. Ο ίδιος δεν αρέσκεται στις πολλές κουβέντες αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες στα γήπεδα, στις προπονήσεις και στους αγώνες.


Ο κ. Σταματόπουλος, 30 ετών (απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών) ξεκίνησε την πορεία του από το σωματείο «Α.Ε. ΑΓΥΙΑ ΠΑΤΡΩΝ» την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 αναλαμβάνοντας το παιδικό τμήμα.

Από το 2005 μέχρι το 2008 διατέλεσε προπονητής στην ομάδα «Ε.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ» (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Νότιας Αττικής) και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομών (παιδικό, ακαδημίες, μίνι αγοριών [τελική φάση ΕΣΚΑΝΑ 2007], κορασίδων, νεανίδων).

Εν συνεχεία ως τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αττικής) το χρονικό διάστημα 2008-2011. Ως καθοδηγητής της ανδρικής ομάδας πανηγύρισε το 2011 την άνοδο από τη Δ' ΕΣΚΑ στη Γ' ΕΣΚΑ, ενώ η ΑΕΚ ανεδείχθη πρωταθλήτρια στη διοργάνωση των μίνι κοριτσιών της ΕΣΚΑ τη σεζόν 2010-11. Επίσης, το εφηβικό τμήμα για δύο σερί χρονιές προκρίθηκε στην τελική φάση Β' ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ.


Το 2011 εντάχθηκε στις τάξεις της Ίριδας Πετρούπολης (ΕΣΚΑ) και είναι προπονητής έως σήμερα στο τμήμα προμίνι. 

Αγαπημένο μότο του Γιώργου Σταματόπουλου όλα αυτά τα χρόνια είναι: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: