Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Τρίτο ημίχρονο στην Καβάλα

Έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές επέστρεψε η αποστολή του Ρούπελ στη βάση της ύστερα από τον αγώνα με τον Αστέρα Καβάλας. Η σερραϊκή ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 33-42, αλλά τα σφυρίγματα των «γκρι» κράτησαν ζωντανό τον Αστέρα με αποκορύφωμα τη φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση όταν κατελογίσθη εις βάρος φαουλ πάνω σε τρίποντο και δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία σε καλαθοσφαιριστές του Σιδηροκάστρου.

Δυστυχώς όμως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης τα πράγματα ξέφυγαν. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κ. Κολοκυθάς (δεύτερος διαιτητής) στο φύλλο αγώνος δύο αθλητές του Ρούπελ (Βεζύρης και Μάντζιος) τον χτύπησαν. Τα δελτία των παικτών κρατήθηκαν από τους διαιτητές και αναμένεται να τους επιβληθεί βαριά τιμωρία από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μάλιστα ο Μάντζιος ήταν ο αρχηγός του Ρούπελ στο προχθεσινό ματς.

Σχόλιο από serresbasket: Το να σε πνίγει το δίκιο δικαιολογείται, το ότι κάποιοι διαιτητές ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα είναι και αυτό γεγονός, το να επιτείθεσαι όμως στον διαιτητή είναι απαράδεκτο, αφού έτσι κάνεις κακό στην ίδια σου την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: