Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Τον «έσφαξαν» με το βαμβάκι

Έσπασε το αήττητο σερί του Πανσερραϊκού στη Χρυσούπολη στην έναρξη του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. Ο Α.Ο.Σ πήρε το ντέρμπι  με το Σιδηρόκαστρο.

Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός: 94-53

Κι όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Πανσερρραϊκός υπέστη την παρθενική του ήττα στο πρωτάθλημα με διαφορά 41 (!) πόντων. Δυστυχώς, τα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Χρυσούπολης πήγαν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω.

Τα «λιοντάρια» του Παναγιώτη Σπανού έκαναν ιδανικό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 11-19 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου οι «κόκκινοι» διατηρούσαν απόσταση ασφαλείας από τους γηπεδούχους (15-23). Τα πράγματα όμως ξέφυγαν...

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της σερραϊκής ομάδας το διαιτητικό δίδυμο, Ρούκας - Κατρακάρης, πήρε την κατάσταση στα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στη Χρυσούπολη να κάνει την ανατροπή από το πουθενά. Αλλεπάλληλες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις με αποκορύφωμα την αποβολή του Ιακωβίδη στο 14' (δέχθηκε 2 τεχνικές ποινές στο 12' και στο 14' η πρώτη για θέατρο). 

Η ροή του αγώνα άλλαξε υπέρ των γηπεδούχων και το δεύτερο δεκάλεπτο έκλεισε με 43-30.

Στην επανάληψη η φαρσοκωμωδία συνεχίσθηκε. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού αποβλήθηκε στην τρίτη περίοδο, ενώ δόθηκαν αντιαθλητικά φάουλ και νέες τεχνικές ποινές (8 συνολικά στην αναμέτρηση για τους «κόκινους»). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός αγωνίσθηκε με σύνθεση ανάγκης λόγω αποβολών παικτών και η διαφορά έφτασε σε αστρονομικά επίπεδα.

Ο Παναγιώτης Σπανός ύστερα από επικοινωνία που είχε μαζί του το serresbasket τόνισε ότι οι διαιτητές ήταν άκρως ειρωνικοί προς τον ίδιο και τους αθλητές του, καταστρατηγώντας τους κανονισμούς του μπάσκετ. 

Επίσης, η σερραίκή αποστολή δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τη φιλοξενία της Χρυσούπολης, αφού παράγοντες των γηπεδούχων επιτέθηκαν στους καλαθοσφαιριστές των «λιονταριών» στα αποδυτήρια, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του ματς «φίλαθλοι» εκτόξευαν ύβρεις ενόψει και της συνάντησης του Κυπέλλου της Ένωσης.

Σχόλιο από serresbasket: Πρώτα μπήκε στο στόχαστρο των διαιτητών το Σιδηρόκαστρο, ακολούθησε ο Πανσερραϊκός, μένει τώρα ο Α.Ο.Σ. Θα πάει μακριά η «βαλίτσα»;

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 43-30 (ημ.), 63-43, 94-53

Πανσερραϊκός (Σπανός): Γεωργιανός 1, Ιακωβίδης 7 (1), Χριστοφορίδης 4, Παπαδόπουλος 13 (1), Σουτζόπουλος 8, Τεπεκιτζής 6 (2), Τσινόπουλος 4, Γκουτζιάς 5, Καβαργύρης 3 (1), Ζήσκας.



- Πηγή βίντεο: www.panserraikara.gr


Α.Ο.Σ - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 52-46

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Μετά από ένα κάκιστο σε θέαμα παιχνίδι ο Α.Ο.Σ εξασφάλισε τη νίκη στο σερραϊκό ντέρμπι με το Ρούπελ. Οι παίκτες και των δύο ομάδων εμφανίσθηκαν ιδιαίτερα αγχωμένοι και νευρικοί και αυτά τα στοιχεία δεν βοήθησαν στο να γίνει ένα καλό ματς.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 20-25.

Το «τριφύλλι» δείχνοντας περισσότερη ψυχραιμία στα τελευταία καθοριστικά λεπτά της συνάντησης εξασφάλισε το ροζ φύλλο αγώνος έχοντας ως κορυφαίο τον Καραμπατζιάκη.

Από πλευράς Σιδηροκάστρου δεν διακρίθηκε κανείς.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 20-0 α.α.

ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 71-100

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 94-53

Α.Ο.Σ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: 52-46  

ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 16

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 16

Α.Ο.Σ 14

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 12*

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 12

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 11

ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ 10*

ΗΡΑΚΛΕΙΑ^

^ Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

* ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

# Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ    

- Επόμενη Αγωνιστική (22/12/2012): Αστέρας Καβάλας - Α.Ο.Σ, Πανσερραϊκός - Πάνθηρες Καβάλας, Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Χρυσούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: