Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Συννεφιασμένη Κυριακή

Αγία Βαρβάρα - Ορφέας Ν. Σκοπού: 70-69

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Ορφέας στην Καβάλα στο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, αλλά οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν πικρή ήττα στο πιο καθοριστικό ματς της φετινής σεζόν και σε συνδύασμο με τα υπόλοιπα αποτελέσματα  η σερραϊκή ομάδα υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν μπροστά στο σκορ με 6-8 πόντους ενώ βρέθηκε και στο +11 (16-27 στις αρχές της δεύτερης περιόδου) αντλώντας δύναμη και από τον κόσμο του που βρέθηκε στο γήπεδο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ρόδινα στο παρκέ για τον Ορφέα οι διαιτητές της συνάντησης ανέλαβαν δράση στο τέταρτο δεκάλεπτο κατορθώνοντας να βγάλουν εκτός ρυθμού τους «ασπρόμαυρους» με τις απαράδεκτες υποδειξείς τους δίνοντας στους Καβαλιώτες «οξυγόνο».

Στις τελευταίες φάσεις του ματς οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι φίλαθλοι του Ορφέα τραβούσαν τα μαλλιά τους με αυτά που έβλεπαν να λαμβάνουν χώρα εντός των 4 γραμμών, τα οποία αδικούσαν κατάφωρα τους «ασπρόμαυρους». Φάουλ, παραβάσεις - «εφευρέσεις» σε Σουλούγκα και Γκουτζιομήτρο. 4 δεύτερα πριν το φινάλε ο Καδής ύστερα από πάσα του Κατσικά έφευγε στον αιφνιδιασμό, αλλά οι ρέφερι έληξαν το παιχνίδι άρον-άρον (σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ορφέα).

Το ροζ φύλλο αγώνος κατέληξε τελικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι πανηγύρισαν την παραμονή, ενώ την ίδια στιγμή οι αθλητές του Ορφέα αποχωρούσαν περίλυποι από το παρκέ.

Σχόλιο από serresbasket: Έπεσε ο Ορφέας...αλλά υπάρχει και η αυριανή μέρα για τους «ασπρόμαυρους» και στον Σκοπό είναι ρεαλιστές και μαχητές.

Ο Πρόεδρος του σερραϊκού συλλόγου, κ. Γκαβανόζης συνεχάρη απόψε τον προπονητή και τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ήταν πολύ στενοχωρημένος και εξοργισμένος με τα όσα έγιναν στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού.

Φέτος είδαμε απίστευτα πράγματα από τους διαιτητές. Κρίμα και πάλι κρίμα για το άθλημα.

Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Τσοκόλης

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 31-34 (ημ.), 44-50, 70-69

Αγία Βαρβάρα (Παπαδόπουλος): Παπαζώτος 6 (1), Ανίσογλου 2, Καρατσομπάνης 7, Μπαναβάκης, Αθανασιάδης 7 (1), Κουμλέλης 18, Χαριζάνης 13, Σκοπίδης, Φασουλάς 17 (1).

Ορφέας (Κοκολιός): Τσανάκας 7 (2), Ντίκογλου 4, Γεωργαντζάς 16 (1), Σουλούγκας, Καδής 16 (4), Κατσικάς 10 (1), Τεβετζίδης 11 (1), Γκουτζιομήτρος 5.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Ν. Μαρμαράς – ΧΑΝΘ:    41-73

Αγ. Βαρβάρα – Ορφέας Ν. Σκοπού:    70-69

Πευκοχώρι – Μαντουλίδης:    79-76

Ελευθερούπολη – Κομοτηνή:   93-72

Μακεδονικός – Μακάμπη:    81-71

Απόλλων Καλαμαριάς – Τιτάνες Δράμας:    57-75


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πευκοχώρι 42

ΧΑΝΘ 41

Ελευθερούπολη 40

Μαντουλίδης  38

Μακάμπη 37

Κομοτηνή 36

Αγία Βαρβάρα Καβάλας 36

Τιτάνες Δράμας 36

Μακεδονικός 35

Ορφέας Ν. Σκοπού 33

Αναγέννηση Φλόγας 27

Απόλλων Καλαμαριάς 26

Ν.Μαρμαράς 23

* ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/4/2013): ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ.

6 σχόλια:

CINDY είπε...

Ας μας πουν οι "κύριοι" ειδικοί πώς προλαβαίνει ενας παίκτης σε 4 δευτ. να παρει ριμπαουντ να πασαρει,να διανύσει όλο το γήπεδο&να κάνει lay-up(όχι σουτ)?????Να τον στείλουμε στο NBA ως παιδί-θαύμα!!!
Για τα τελευταία σφυρίγματα που δώσαν οι διαιτητές,δεν βλέπω να αναφέρονται οι "κύριοι ειδικοί" στην Τ.Π. των γηπεδούχων???Οχι βέβαια δεν μας συμφέρει!!!Ούτε στο φάουλ τα τελευταία λεπτά υπέρ τους&τις 2β.???Οχι βέβαια γιατί πάλι δεν μας συμφέρει!!!

CINDY είπε...

Οχι "κύριοι" δεν φταίνε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οι διαιτητές.....το μυαλό σας φταίει που βλέπετε φαντάσματα ότι κάθε φορά σας αδικούνε!!!

Anastasia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anastasia είπε...

Στην τεχνική ποινή,φίλε,μπήκε όλος ο πάγκος μέσα και πάλι καλά που έδωσαν απλά μία τεχνική ποινή..Ακόμα και όταν δίνει την τεχνική ποινή ο προπονητής,πολλοί παίκτες,αλλά και ο φροντιστής συνέχισαν να διαμαρτύρονται.Όσο για τα φάουλ,ούτε λόγος!Δόθηκαν πολλά ανύπαρκτα φάουλ υπέρ σας(και σε βάρος παικτών που κουβαλάν το μεγαλύτερο βάρος της ομάδας)κάτι που η κ. Τζιβελεκίδου έκανε στους ίδιους παίκτες και στο παιχνίδι με τους Τιτάνες.Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.
Και τέλος,για την τελευταία φάση.Που είδες εσύ να φτάνει στο lay-up;Η κόρνα ακούστηκε μόλις έφτασε στο κέντρο.Δεν φεύγουν 4 δεύτερα έτσι..

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Θα ήθελα να ξέρετε ότι σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή οτιδήποτε άλλο περίεργο διαγράφονται αυτομάτως από την ίδια την εφαρμογή του blogger.

Unknown είπε...

koita cindy...epeidi mallon prwti fora akous tn leksi "mpasket" ws ennoia asto kalutera...min grafeis afou den ksereis...se 4 deuterolepta kaneis olo to gipedo polu eukola...oso gia ta faoul...einai apla gia ta matia...megalo agoraki-koritsaki(den kserw ti sto kalo) eisai mporeis na katalaveis...