Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΕΦΗΒΟΙ)

Ανεβάζουν στροφές

Στους ρυθμούς της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βρίσκονται οι Ίκαροι. Οι πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στο παρκέ ότι η φετινή τους εξαιρετική πορεία δεν είναι τυχαία.

Η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 30 Απριλίου τον Φίλιππο Βέροιας, τον Άγιο Νέστορα Τρικάλων, τον Κένταυρο Νέας Καλλικράτειας και τον Α.Σ. Καστοριάς με δέλεαρ τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων ο τεχνικός των Ικάρων με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

«Το πρόγραμμα της κλήρωσης είναι καλό για εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί. Υπάρχουν 4 δυνατές ομάδες (Ίκαροι, Φίλιππος Βέροιας, Νέστορας Τρικάλων, Καστοριά) που θα παλέψουν επί ίσοις όροις. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οπότε μεγάλο ρόλο θα παίξει και η φυσική κατάσταση των καλαθοσφαιριστών. Το βασικό είναι να είμαστε υγιείς και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο σύλλογος έχει «αγκαλιάσει» τους εφήβους. Οι άνδρες βρίσκονται στην Α2, το εφηβικό τμήμα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οπότε εάν τα καταφέρουμε και σε αυτό το στάδιο θα δείξουμε τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες».


Μίνι Παρουσίαση Αντιπάλων

Φίλιππος Βέροιας: Πρωταθλητής Κεντρικής Μακεδονίας. Εξασφάλισε τον τίτλο ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης.

Προπονητής των «κόκκινων» είναι ο κ. Λευκόπουλος, ο οποίος έχει υπό τις οδηγίες του τους εξής παίκτες: Τσελιγκάκης Β. Φύκατας Ν., Αλεξανδρόπουλος Χρ., Σιδηρόπουλος Γ., Χρήστου Κ., Τσίγγανας Β., Παπαδόπουλος Γ. , Τσανακτσίδης Π. , Μοραλίδης Γ., Ντίκας Θ.,Στάχοβιτς Γ, Ουσουλτζόγλου Στ.



Α.Σ. Καστοριάς: Αήττητος Πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας (11/11 νίκες). Κέρδισε στον τελικό της ΕΚΑΣΔΥΜ τον Αίαντα Αμυνταίου (78-44).



Κένταυρος Νέας Καλλικράτειας: Πρωταθλητής Χαλκιδικής (6 νίκες και 2 ήττες). Κέρδισε στον τελικό της ΕΚΑΣΧ τη Νέα Τρίγλια (66-59).

Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Βίτκας, ο οποίος έχει υπό τις οδηγίες του, τους εξής καλαθοσφαιριστές: Μενεξής Σ. , Μάλλιος ,Πάνος , Τανακίδης , Μενεξής Ν., Καλιμαυκίδης Μ. , Λινάρδος, Σελεμενάκης, Κατσαρός , Δασκαλάκης, Καλιμαυκίδης Π., Δόμπρογλου.

Άγιος Νέστορας Τρικάλων: Δεύτερη σερί χρονιά Πρωταθλητής Θεσσαλίας. Νίκησε στον τελικό τον Κεραυνό Λάρισας (56-55).

Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Μπάλτος, ο οποίος έχει υπό τις οδηγίες του τους εξής αθλητές: Πάτρας Δ., Μπαρούτας Χ., Τσιακμάκης Κ., Αργύρης Κ., Γεωργόπουλος Μ., Χλωρός Π., Τόλλιος Κ., Τζιούφας Α., Πάτρας Β., Κολότσιος Α., Μπάλλας Α., Μπαρούτας Ε.

Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ. – ΑΓ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΓ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚ. – Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ.
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ. – ΑΓ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚ.
Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ. – Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ.

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ. – Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ.
ΑΓ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΡΙΚ. – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μ. ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ. – Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ.
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: