Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στιγμές χαράς για τα παιδιά των Ικάρων

Το Σαββάτο 18/5/2013 η Ακαδημία των Ικάρων με 100 παιδιά φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση των Ικάρων και  ο υπεύθυνος Ακαδημιών του  συλλόγου, Σπανός Παναγιώτης εξασφάλισαν  προσκλήσεις για το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Α1 μεταξύ της ομάδας του ΠΑΟΚ και της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Έτσι λοιπόν 100 παιδιά, 25 γονείς ως συνοδοί, 3 προπονητές αλλά και η διοίκηση της ομάδας βρέθηκε στον αγώνα στην Θεσσαλονίκη που διεξήχθη στο γήπεδο της Πυλαίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού να επικρατεί τις αντίστοιχης του ΠΑΟΚ με 61-71.

Επιπρόσθετα, μετά το παιχνίδι τα παιδιά μπήκαν μέσα στη κεντρική σάλα του PAOK SPORTS ARENA φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τον άσσο του ΠΑΟΚ Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές των ΙΚΑΡΩΝ.


Τέλος ο Λάζαρος λόγω της φιλικής σχέσης που διατηρεί με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών, Σπανό Παναγιώτη αλλά και της επαγγελματικής αφού είναι συνεργάτες στο μεγάλο 3Χ3 STREETBALL, που φέτος θα διοργανωθεί στην Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου, επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για όλη την αποστολή. Ενώ λοιπόν οι κερκίδες είχαν αδειάσει και τα παιδιά ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ο οποίος βγήκε από τα αποδυτήρια και ενώ τον περίμενε η αποστολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για να αποχωρήσει από το γήπεδο, ήρθε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της Ακαδημίας των ΙΚΑΡΩΝ στο κέντρο του γηπέδου. Φυσικά τα παιδιά χειροκρότησαν τον μεγάλο άσσο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και όλα τα μέλη της αποστολής ήθελαν μία φωτογραφία και μια χειραψία  μαζί του.

Η διοίκηση των Ικάρων και  ο υπεύθυνος Ακαδημιών του  συλλόγου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τόσο την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, όσο και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για την εκπληκτική φιλοξενεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: