Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΝΕΑ

 
Αξιέπαινη προσπάθεια αλλά...

Τρεις αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβαν χώρα σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας Νομού Σερρών.

Η κα. Μπιτζίδου (Δημοτική Σύμβουλος - Υπεύθυνη στον τομέα του Αθλητισμού) έκανε τις απονομές στους συμμετέχοντες (μετάλλιο έλαβε και εκπρόσωπος από το σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων του Πανσερραϊκού ''Che Guevara Club''). Η εταιρεία «Νέκταρ» πρόσφερε δωρεάν αναψυκτικά, ενώ στα ημίχρονα των παιχνιδιών παιδιά από τις ακαδημίες έδειξαν κάποιες από τις αρετές του στο παρκέ.

Δυστυχώς όμως, οι Σερραίοι γύρισαν την πλάτη σε αυτή τη διοργάνωση μια και στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο 70 άτομα (δεν προσμετρώνται οι αθλητές - χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι πουλήθηκαν πολλά περισσότερα εισιτήρια), ενώ ο ηλεκτρονικός πίνακας του ΔΑΚ Σερρών υπολειτουργούσε με αποτέλεσμα η καταγραφή του σκορ να γίνεται με ταμπελάκια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 36-18

(ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΕΛΤΕΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-6, 17-13 [ημ.], 27-15, 36-18)

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ: 71-63

(ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΝΕΔΟΓΛΟΥ - ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 40-27 [ημ.], 58-47, 71-63)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΜΙΚΤΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 89-47

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΝΕΔΟΓΛΟΥ - ΔΑΡΝΑΚΑΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-16, 50-20 [ημ.], 78-33, 89-47

* Τραυματίσθηκε ο Ροΐδης από την ομάδα της Μικτής).

4 σχόλια:

blacky είπε...

Οι αναλήθειες είναι πολλές....... Είναι κρίμα να γράφονται τόσα λίγα, παρουσιάζοντας μια τέτοια εικόνα…. Ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι κατανοητός….
1ον όποιος το έγραψε κ ήταν στο γήπεδο έβλεπε άλλα πράγματα…. Οπότε αν δεν ήξερε μπορούσε να ρωτήσει τους υπεύθυνους που βρίσκονταν εκεί.
2ον μετάλλια έλαβαν ο Πρόεδρος των Ικάρων, οι δυο ομάδες, ο Πανσερραικος κ οι Che Guevara κ τους ευχαριστούμε που είναι παντού κ τραγουδούν για την αγαπημένη μας ομάδα.
3ον από το γήπεδο στα 3 ματς έχουν περάσει περισσότερα από 400 άτομα… Να σκεφτούμε τα εξής…. Στις 6:00 έπαιζε η ομάδα του Πανσερραικου ποδοσφαίρου τον τελευταίο κ πολύ σημαντικό αγώνα… Αλλά άσχετα κ από αυτό να μας πείτε πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί για αυτόν τον σκοπό… Που είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζετε, αλλά κ αν το serresbasket που όντως είναι παντού κ γραφεί τα δρώμενα (το σχόλιο δεν είναι ειρωνικό είναι ειλικρινές) βοήθησε παίρνοντας κ αυτό σαν serresbasket ένα μέρος αυτών…

blacky είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το serresbasket στα πέντε και πλέον χρόνια παρουσίας του στον παγκόσμιο ιστό δεν έχει αποσπάσει ούτε 1 ευρώ από συλλόγους, αγώνες, εκδηλώσεις,διαφημίσεις κλπ.

Αναφορικά με τον αριθμό των φιλάθλων (δεν υπολογίζονται οι αθλητές των μεγάλων ομάδων και των ακαδημιών που βρέθηκαν στο γήπεδο διότι συμμετείχαν στην εκδήλωση) δεν υπάρχει καμία ανακρίβεια.

Μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν και μόχθησαν για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, αλλά δυστυχώς οι Σερραίοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι (συγνώμη για τον όρο) «καναπεδάκηδες» συν ότι η διοργάνωση δεν έτυχε μεγάλης προβολής και προώθησης από τον Δήμο Σερρών και τα υπόλοιπα τοπικά Μ.Μ.Ε.

blacky είπε...

Δεν έχω γράψει σε κανένα μέρος τον σχολίων μου πιο πάνω, ότι έχει πάρει από κάποιον σύλλογο η κάποιον άλλον ένα ευρώ η οποιοδήποτε πόσο το serresbasket… Νομίζω ότι τα σχόλια μου δεν είναι έτσι κ αλλιώς προσβλητικά κ είναι σε κόσμιο επίπεδο. Προφανώς ήμουν εκεί κ γνωρίζω καταστάσεις, για αυτό κ παίρνω μια διαφορετική θέση καθώς τα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω δίνουν λάθος εικόνα.
Ο όρος καναπεδάκηδες που αναφέρεται για τους Σερραίους σε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ δεν θα με βρει απέναντι σας.
Κ ένα ακόμα σημείο που πρέπει να ακουστεί κ δεν ακούστηκε είναι αν γνωρίζεται το πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν ώστε να δούμε αν κάποιοι έτρεξαν κ αν δόθηκαν χρήματα για τον σκοπό τον οποίο έγινε…. Αν κ ξέρω περίπου δεν είμαι ο αρμόδιος να πω τον αριθμό αλλά είμαι σίγουρος ότι εύκολα θα το βρείτε.