Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Α1&Α2 φέτος...

Κανονικά θα ισχύσει τελικά η αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως είχε αποφασίσει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ από πέρυσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.kavala-sports.gr. Στην Α1 θα λάβουν μέρος 10 ομάδες, ενώ στην Α2 θα αγωνισθούν 6 σωματεία.

Συγκεκριμένα η Α1 θα χωρισθεί σε δύο ομίλους.

Πρώτος Όμιλος

Ορφέας Νέου Σκοπού

Πανσερραϊκός

Α.Ο.Σ

Αστέρας Καβάλας

Ηρακλής Καβάλας

Δεύτερος Όμιλος

ΑΟ Χρυσούπολης

Αρίων Ξάνθης

ΑΕ Κομοτηνής

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Φιλία Ορεστιάδας

Οι πρώτες 3 κάθε ομίλου θα παίξουν στη β’ φάση για τις θέσεις 1-6 και οι υπόλοιπες για τις θέσεις 7-10. Και αυτή η φάση θα γίνει σε ομίλους, με τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων που έδωσαν στην α’ φάση.

Η πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα ανέβει στη Γ’ Εθνική. Η 10η της κατάταξης θα υποβιβαστεί στην Α2. Αν υποβιβαστεί μία ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ’ Εθνική τότε θα πέσει και η 9η. Αν υποβιβαστούν δύο ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ’ Εθνική, θα πέσει και η 8η. Αν υποβιβαστούν τρεις ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ’ Εθνική, θα πέσει και η 7η.

Α2 κατηγορία

Θα γίνει σε έναν όμιλο με τις 6 ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Δηλαδή:

Ρούπελ Σιδηροκάστρου

ΑΕ Δοξάτου

Πάνθηρες (ΑΟ Καβάλας)

Θύελλα Φερρών

Έβρος Σουφλίου

Σπάρτακος Διδυμοτείχου

Την άνοδο θα κατακτήσουν οι δύο πρώτες της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα της Α1 θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και της Α2 την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Η κλήρωση του προγράμματος θα γίνει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (1μμ) στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: