Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Αναβολή της πρεμιέρας;

«Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αναβληθεί η πρεμιέρα της Α2 που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, λόγω προβλήματος με τα γήπεδα που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Πέμπτης (10/10) θα υπάρξει συνάντηση ανθρώπων της ομοσπονδίας με το υπουργείο ώστε να βρεθεί κάποια λύση και να μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά οι ομάδες στην πρώτη αγωνιστική.

Από την πλευρά της ομοσπονδίας υπάρχει αισιοδοξία πως έστω και την ύστατη στιγμή θα βρεθεί λύση και θα γίνουν κανονικά τα παιχνίδια δίχως να αναστατωθεί το καλαντάρι.

Σε διαφορετική περίπτωση θα συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΟΚ για να παρθούν αποφάσεις με την αναβολή της πρεμιέρας να μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα παιχνίδια της Basket League ΟΠΑΠ καθώς μετά από τις απαραίτητες ενέργειες, τουλάχιστον τα γήπεδα που θα γίνουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, και αρκετά ακόμα, έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητα άδεια και δεν τίθεται θέμα αναβολής αγώνα».

Πηγή: Σπύρος Βασιλείου - www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: