Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ

Τουρνουά 3 on 3 στο Χρυσό

Ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι το προσεχές για όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην κεντρική πλατεία του Χρυσού και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά 3 on 3, το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα  τα παιδιά ανεξαρτήτως αν αγωνίζονται  σε συλλόγους, γεννημένα από το 2008 έως το 1995, και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τόσο στο Δημαρχείο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, όσο και στα γραφεία των κατασκηνώσεων TZIONI SUMMER CAMP Μεραρχίας 30, στο κατάστημα BENNETON Ανδρόνικου 41και στο CAFÉ NEW YORK Κουντουριώτου 1, για να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ ή ηλεκτρονικά στο mail της ΕΟΚ helbasket@basket.gr

Το τουρνουά «3 με 3» είναι μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και αναμένεται τα παιδιά να κατακλύσουν τα 12 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν μέσα στην κεντρική πλατεία του Χρυσού. Υπεύθυνος του Τουρνουά είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής του Δήμου, Σπανός Παναγιώτης.

 Για δύο μέρες το χωριό του Χρυσού και γενικότερα ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα γίνει σημείο αναφοράς για τον  αθλητισμό, αφού παιδιά διαφόρων ηλικιών από όλο το Νομό Σερρών θα πάρουν μέρος στο Τουρνουά.

Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν  στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν αναψυκτικά, Donuts και παγωτά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά.

Επίσης θα γίνουν διαγωνισμοί για  τους γονείς και άλλους ενήλικους  που θα παρευρεθούν στο χώρο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί  αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα. Επιπρόσθετα θα γίνουν και κληρώσεις για επιπλέον δώρα.

Κατά την διάρκεια του Τουρνουά θα τιμηθούν από τον Δήμαρχο Εμμανουήλ  Πάππα, Καλαθά Ευάγγελο και από τη Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κουρκουνάσιου Αναστασία, για την προσφορά τους στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση, ο Γιώργος Καράγκουτης ο οποίος είναι και υπάλληλος του Δήμου Εμμανουήλ Πάππα αλλά και ο Νίκος Οικονόμου, προπονητής των Ικάρων, ο οποίος κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά. Επίσης θα τιμηθεί και η Ελληνική Ομοσπονδία για την παρουσία της στο Δήμο.   

 Το Σαββάτο 12/10 το Τουρνουά θα διαρκέσει από τις 09:00 – 14:00 και την Κυριακή 13/10 από τις 10:00 – 13:30. Οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή περίπου στις 12:00. Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθεί το Τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: