Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Με το δεξί Α.Ο.Σ και Ορφέας στην πρεμιέρα

Α.Ο.Σ - Ηρακλής Καβάλας: 86-37

Ένα δεκάλεπτο έφτανε για τον Α.Ο.Σ προκειμένου να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τον Ηρακλή Καβάλας.

Οι αθλητές του Σπύρου Ιωαννίδη μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ και προηγήθηκαν με 9-0. Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 25-3 και η αναμέτρηση έλαβε πολύ γρήγορα διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων ήταν χαώδης.

- Άτυχος στάθηκε ο Δώδος, ο οποίος τραυματίσθηκε στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού και αποχώρησε από τη συνάντηση μόλις 2 λεπτά μετά την έναρξή της.

Διαιτητές: Γιαννούλης - Οικονόμου

Τα δεκάλεπτα: 25-3, 49-20 (ημ.), 77-29, 86-37

Α.Ο.Σ (Ιωαννίδης): Κηπουρός 28 (3), Σιουσιουλούδης 2, Τέντσος 7, Τρέντζιος 6, Εμμανουήλ 7, Παπαδόπουλος Χ. 6, Λιάπης 12 (1), Παπαδόπουλος Γ. 12, Καραμπατζιάκης 6 (1), Λαδιάς, Δώδος. Αλεξανδρίδης.

Ηρακλής Καβάλας (Θεοδωρίδης): Ψυλλιάς 1, Μακρίδης 4, Ντιμπ 1, Καλαϊτζής 5, Κλιάφας 4 (1), Σιώρας 2, Κοκουτίνης 4, Χρυσαφούδης 6, Γερακίδης 10, Χατζατόγλου, Γοργίας.

- Ιωαννίδης: «Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα»

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σπύρος Ιωαννίδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμεναμε να κερδίσουμε τόσο εύκολα πιστεύοντας πριν το τζάμπολ ότι ο Ηρακλής θα προέβαλε αντίσταση. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου. Ασφαλώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. 

Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Ορφέα. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Εμείς θα παλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Πανσερραϊκός - Ορφέας Ν. Σκοπού: 45-66

Για τρία δεκάλεπτα ο αγώνας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Ορφέα κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον των 150 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο δικαιολογώντας το χαρακτήρα του ντέρμπι. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν μια και καλή στο σκορ, ενώ τα «λιοντάρια» πάλευαν «με νύχια και με δόντια» να παραμείνουν ζωντανά στη διεκδίκηση της νίκης.

Τελικά στην τέταρτη περίοδο της συνάντησης, το συγκρότημα του Φώτη Κοκολιού ανέβασε την απόδοσή του σημειώνοντας 2-14 σερί (38-58, 5:32) απλοποιώντας έτσι τα πράγματα για την εξασφάλιση του πολύτιμου ροζ φύλλου αγώνος.

Διαιτητές: Δημάδης - Τσακιρίδης

Δεκάλεπτα: 10-15, 26-30 (ημ.), 36-44, 45-66

Πανσερραϊκός (Χρυσανθίδης): Γεωργιανός 7, Μπουτάκογλου 8, Τσανάκας 6 (2), Γκουτζιάς 4, Χατζηανδρέου 6, Χατζής 2, Γιαβρόπουλος 12 (2), Δάφκος, Πάσιος, Στογιάκοβιτς, Σιδερίδης, Καραπαναγιωτίδης.

Ορφέας Ν. Σκοπού (Κοκολιός): Πεχλιβάνης 9 (1), Ντίκογλου 6, Σουλούγκας 3 (1), Γκουτζιομήτρος 9, Καδής 16 (2), Χατζηπέτρου 9, Τεβετζίδης 7 (1), Κατσικάς 7, Ιωσηφίδης, Καρακώστας, Καβαργύρης.

Σχόλιο από serresbasket: Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς του Α.Ο.Σ με τον Ηρακλή. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανώτεροι προσφέροντας σκορ και θέαμα στον κόσμο.

Στο τοπικό ντέρμπι ο Ορφέας δίχως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα χάρη κυρίως στην εμπειρία του και στο γεμάτο «οπλοστάσιο» που διαθέτει. Φιλότιμη προσπάθεια έκανε ο Πανσερραϊκός για 30 λεπτά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ: 45-66

Α.Ο.Σ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 86-37

ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ο.Σ 2

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 1

ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ -

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/11/2013): ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - Α.Ο.Σ. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: