Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Αποχαιρέτισε το 2013 με νίκη

Ηρακλής Καβάλας - Α.Ο.Σ: 52-64

Ζορίσθηκε ως ένα βαθμό στην Καβάλα ο Α.Ο.Σ, αλλά το «τριφύλλι» κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή.


Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι άδραξαν την ευκαιρία διατηρώντας ισχνό προβάδισμα (28-26).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη ανασυντάχθηκε αποκτώντας πλεονέκτημα 10 πόντων (39-49).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όλα κυλούσαν φυσιολογικά στο παρκέ για τον Α.Ο.Σ μέχρι του σημείου που οι διαιτητές απέβαλαν το προπονητή του Α.Ο.Σ με δύο σερί τεχνικές ποινές, ενώ τεχνική ποινή δέχθηκε και ο Κηπουρός. 

Ο Ηρακλής μείωσε σε 49-53 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ευτυχώς το «τριφύλλι» έδειξε χαρακτήρα και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνος στις αποσκευές από το κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων.

Σχόλιο από serresbasket: Τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα των διαιτητών προκάλεσαν την έντονη ανησυχία στις τάξεις του σερραϊκού συλλόγου. Οι άνθρωποι του Α.Ο.Σ δεν θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους ελπίζοντας ότι οι «πράσινοι» δεν θα τύχουν ξανά τέτοιου είδους μεταχείρισης από τους διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Δαμαλής - Μαγκαφάς

Δεκάλεπτα: 11-11, 28-26 (ημ.), 39-49, 52-64

Α.Ο.Σ (Ιωαννίδης): Κηπουρός 19 (1), Δώδος 13, Τέντσος 6 (2), Τρέντσιος 8, Εμμανουήλ 10, Αγάλου-Λωρίτης 6, Αλεξανδρίδης 2, Στόικος, Παπαδόπουλος, Σκαλιστής.

* Οι πόντοι του Α.Ο.Σ είναι από το: www.kavala-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: