Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Ανακοίνωση για τα πανηγύρια

Σχόλιο από serresbasket: Μια περίεργη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου των Ικάρων, με την οποία επιτείθεται στον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης των «κυανοκίτρινων» με το Λαυριο, κ. Δεληγιαννίδη, ο οποίος έκανε ''like'' σε δική μου ανάρτηση στην προσωπική μου σελίδα στο facebook!


Επειδή οι Μακεδόνες είμαστε περήφανοι άνθρωποι, ευθείς και αξιοπρεπείς έχω να δηλώσω τα εξής. Πρώτα απ' όλα δεν είμαι απλά ένας Σερραίος μπλόγκερ, αλλά ένας μπλόγκερ με ονοματεπώνυμο και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Δεύτερον, το να χρησιμοποιούνται δεδομένα από την προσωπική μου σελίδα στο facebook για να βγαίνουν ανακοινώσεις «για τα πανηγύρια» το θεωρώ απαράδεκτο, κ. Γκουντούλα, υπεύθυνε του γραφείου τύπου των Ικάρων Σερρών.

Τρίτον, δεν πρόκεται ποτέ να «χαϊδέψω αυτιά» βλέποντας αυτή την απογοητευτική αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Έχετε ξεφύγει πλέον και ψάχνετε να βρείτε φανταστικούς «εχθρούς».Κρίμα...

Τέταρτον και τελευταίο, τον κ. Δεληγιαννίδη τον γνωρίζω από το Φλεβάρη του 2007 όταν υπηρετούσαμε μαζί ως στρατιώτες στο Κέντρο Υγειονομικού της Άρτας (ως κοινωνικός λειτουργός εγώ, ως βιολόγος αυτός).

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου των Ικάρων και δείτε και τη «φτιαγμένη» φωτογραφία (που έχει στοιχεία και από την προσωπική μου σελίδα στο facebook).



«Κύριοι», ας είστε προσεκτικοί… σας βλέπουμε!

Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, επισημαίνει την προκλητική εξωαγωνιστική συμπεριφορά, του διαιτητή Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που σφύριξε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, απέναντι στο Λαύριο.

Όπως εμείς δεν θα κρίνουμε τον εν λόγω διαιτητή για τις διαιτητικές του αποφάσεις εντός παρκέ έτσι κι αυτός δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει εκτός παρκέ, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω προσβλητικής ανάρτησης ενός blogger. Γεγονός που προκάλεσε απορίες, στους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

Πιο συγκεκριμένα, ο «κύριος» Δεληγιαννίδης, έδειξε να ΄΄αρέσκεται΄΄ σε ειρωνική ανάρτηση κατά του συλλόγου μας, από Σερραίο μάλιστα(!) blogger, στο ΄΄facebook΄΄. Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό.

Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Κ.Θ) να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο του συγκεκριμένου διαιτητή και στην επιβολή συστάσεων.

Οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ και η διοίκηση, έχουν εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, ότι θα μεριμνήσει του θέματος και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την επάρκεια της διαιτησίας, στους επερχόμενους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2.
Ποτέ κατά το παρελθόν οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ δεν έχουν ασχοληθεί με διαιτητές ή αποφάσεις τους, δίκαιες ή άδικες προς την ομάδα μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν όμως, να προσβάλει την ιστορία, τον κόσμο μας και την προσπάθεια των παικτών και του staff, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: